Bebek İkinci El Ne ararsan hepsi burada ve böylesi yok :)

Nike bebek ayakkabısı pembe beyaz-mothercare bebek ayakkabısı kırmızı-nike sandalet(yürüyen 1 yaş) her biri 10 TL
Eki Görüntüle 708533

1 yaşa kadar giydirebeileceğiniz ayakkabılar.Pembe kapalı olan ilkadım ayakkabısı GAP marka.Hepsi sadece 30 TL
Eki Görüntüle 708534

Pembe beyaz nike ve gap ve nike sandalet satıldı.mothercare kırmızı,krem mavi,beyaz açık ayakkabı hepsi sadece 15 TL

3-6 ay minikler için çıtçıtlı zeyland çok sevimli duruyor miniklerde. tavsiye ederim.3 TL
Eki Görüntüle 708728

Etek ama altında kendinden kilodu var çok güzel.2-3 kere giydirdim.1.5 yaş görünüyor ama yazın bezli olduğu için bebekler 6 aydan sonrakiler giyebilir. 5 TL
Eki Görüntüle 708729

21 numara sandalet hiç giyilmedi 5 TL
Eki Görüntüle 708730

Reebox 6-12 ay elbise 8 TL hiç kullanılmadı
Eki Görüntüle 708732

Lcw şort 12-18 ama 6aydan sonra giyiliyor bezli oldukları için.5 TL
Eki Görüntüle 708736

Kanz 6 ay 5 TL
Eki Görüntüle 708737

3-6 arası keten elbise 3 TL
Eki Görüntüle 708738

Şort takımı 6 ay 5 TL
Eki Görüntüle 708742

Toplamda 39 Tl ediyor ama ben hepsini 25 TL ye bırakıyorum.

Son düzenleme:
Saklamaya hiç yerim yok kızlar son fiyatları kaçırmayın derim.Hepsi birbirinden temiz.Alanda güzel günlerde kullansın diyorum.

Saklamaya hiç yerim yok kızlar son fiyatları kaçırmayın derim.Hepsi birbirinden temiz.Alanda güzel günlerde kullansın diyorum.

cnm benim kızım 2.5 aylık ayakkabıları esofmn takımını bide külotlu eteği çok beğendim ankaradayım hepsi ne kadar oluyor ayakkabılar ne durumda biliyorum çok eski olsa zaten satmazsında yinede soruyoruz işte :)

canım hangileri.kusura bakma çok gerildim bir kendini bilmez yüzünden.anlayamıyorum şu an hangisini söylediğini.
valla ürünlerin hepsi çok çok temiz.beğenmezsende iade edersin o kadar güveniyorum ben hepsine tek tek.
sayfa ve resim numarası olarak söyleyebilirmisin rica etsem.

canım hangileri.kusura bakma çok gerildim bir kendini bilmez yüzünden.anlayamıyorum şu an hangisini söylediğini.
valla ürünlerin hepsi çok çok temiz.beğenmezsende iade edersin o kadar güveniyorum ben hepsine tek tek.
sayfa ve resim numarası olarak söyleyebilirmisin rica etsem.

mesaj kutunuz dolu ben zara 18-24 ay terlik tshırt etek takım ve üçü 25 tl dediğiniz bir takım var etiketli aziz bbe elbisede var içinde bunları almak istiyorum mailime yazarsanız sabah eft yaparım tşkrlr g_findik8860@hotmail.com

vaveyla-esk
sibelyuce
perihel
nicole 78
ürünlerinizi hazırladım sabahtan kargoya verip size bildiriyorum kızlar.ürünleri alınca sizde memnuniyetinizi yada memnuniyetsizliğinizi yazın olurmu?

mesaj kutunuz dolu ben zara 18-24 ay terlik tshırt etek takım ve üçü 25 tl dediğiniz bir takım var etiketli aziz bbe elbisede var içinde bunları almak istiyorum mailime yazarsanız sabah eft yaparım tşkrlr g_findik8860@hotmail.com

merhaba mail attım size.eğer karar verirseniz hazırlayayım sabahtan sizinkileride çıkarayım.eftyi gün içinde yaparsınız sorun değil.

vaveyla-esk
sibelyuce
perihel
nicole 78
ürünlerinizi hazırladım sabahtan kargoya verip size bildiriyorum kızlar.ürünleri alınca sizde memnuniyetinizi yada memnuniyetsizliğinizi yazın olurmu?

çok teşekkürler:) ellerine sağlık.. yazarım memnuniyetimi:)

benimde kargomu hazırlayın alıyorum bende mailnize adresimide yazdım bakın gereksizlere düşebilir cvp gelmedi sizden çünkü yarın eft gerçekleştiririm tşkrler

kargonuzu hazırladım cevap gönderemiyorum neden çözemedim gmailden.bilgileri atarım ben size.sabahtan kargonuz sizinde yola çıkacak merak etmeyin.
güzel günlerde kullanın inşallah.

vaveyla-esk
sibelyuce
perihel
nicole 78

Canim ben sabahtan gidemem ptt ye oglum oglen 12 de okula gidiyor..ancak ogleden sonra..senin icin sorun olmaz umarim...urunlerin guzel olacagina suphem yok..ama elime gecince elbette yazarim herkese yazdigim gibi tesekkur yazimi canim...

Canim ben sabahtan gidemem ptt ye oglum oglen 12 de okula gidiyor..ancak ogleden sonra..senin icin sorun olmaz umarim...urunlerin guzel olacagina suphem yok..ama elime gecince elbette yazarim herkese yazdigim gibi tesekkur yazimi canim...

hiç sorun değil.gün içinde olduktan sonra sıkıntı yok benim için.

Back