Nike bebek ayakkabısı pembe beyaz-mothercare bebek ayakkabısı kırmızı-nike sandalet(yürüyen 1 yaş) her biri 10 TL
Eki Görüntüle 708533
1 yaşa kadar giydirebeileceğiniz ayakkabılar.Pembe kapalı olan ilkadım ayakkabısı GAP marka.Hepsi sadece 30 TL
Eki Görüntüle 708534
3-6 için uygun eşofman takımı.10 TL
Eki Görüntüle 708530
1 yaşa kadar giydirebeileceğiniz ayakkabılar.Pembe kapalı olan ilkadım ayakkabısı GAP marka.Hepsi sadece 30 TL
Eki Görüntüle 708534
3-6 ay minikler için çıtçıtlı zeyland çok sevimli duruyor miniklerde. tavsiye ederim.3 TL
Eki Görüntüle 708728
Etek ama altında kendinden kilodu var çok güzel.2-3 kere giydirdim.1.5 yaş görünüyor ama yazın bezli olduğu için bebekler 6 aydan sonrakiler giyebilir. 5 TL
Eki Görüntüle 708729
21 numara sandalet hiç giyilmedi 5 TL
Eki Görüntüle 708730
Reebox 6-12 ay elbise 8 TL hiç kullanılmadı
Eki Görüntüle 708732
Lcw şort 12-18 ama 6aydan sonra giyiliyor bezli oldukları için.5 TL
Eki Görüntüle 708736
Kanz 6 ay 5 TL
Eki Görüntüle 708737
3-6 arası keten elbise 3 TL
Eki Görüntüle 708738
Şort takımı 6 ay 5 TL
Eki Görüntüle 708742
2 yaş görünüyor ama 1 yaşdan sonra giyilebilir.hiç kullanılmadı 12 TL
Eki Görüntüle 708741
9-12 ketenimsi elbise sadece bir kere giyildi.bir kere yıkandı.10 TL
Eki Görüntüle 708743
kapri takım 1.5 yaş 12 TL
Eki Görüntüle 708746
bebek telsizi satıldımı
Saklamaya hiç yerim yok kızlar son fiyatları kaçırmayın derim.Hepsi birbirinden temiz.Alanda güzel günlerde kullansın diyorum.
canım hangileri.kusura bakma çok gerildim bir kendini bilmez yüzünden.anlayamıyorum şu an hangisini söylediğini.
valla ürünlerin hepsi çok çok temiz.beğenmezsende iade edersin o kadar güveniyorum ben hepsine tek tek.
sayfa ve resim numarası olarak söyleyebilirmisin rica etsem.
mesaj kutunuz dolu ben zara 18-24 ay terlik tshırt etek takım ve üçü 25 tl dediğiniz bir takım var etiketli aziz bbe elbisede var içinde bunları almak istiyorum mailime yazarsanız sabah eft yaparım tşkrlr g_findik8860@hotmail.com
vaveyla-esk
sibelyuce
perihel
nicole 78
ürünlerinizi hazırladım sabahtan kargoya verip size bildiriyorum kızlar.ürünleri alınca sizde memnuniyetinizi yada memnuniyetsizliğinizi yazın olurmu?
vaveyla-esk
sibelyuce
perihel
nicole 78
ürünlerinizi hazırladım sabahtan kargoya verip size bildiriyorum kızlar.ürünleri alınca sizde memnuniyetinizi yada memnuniyetsizliğinizi yazın olurmu?
Canim ben sabahtan gidemem ptt ye oglum oglen 12 de okula gidiyor..ancak ogleden sonra..senin icin sorun olmaz umarim...urunlerin guzel olacagina suphem yok..ama elime gecince elbette yazarim herkese yazdigim gibi tesekkur yazimi canim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?