Bebek İkinci El Ne ararsan hepsi burada ve böylesi yok :)

Tarz kot pantolon kot kapri idil baby pembe pantolonlu takim..birde yesil altli kaprili takim 9 aya mi 18 ayami uygun?

kaprili takımı biz takım yapmıştık üst 18 ay alt 9 ay ama üst tunik olduğundan 1 yaşa kadar giyiliyor tayt isterseniz üstüde uzun süre tişört niyetine kullanırsınız

Biz ürünlerimizi teslim aldık ben henüz göremedim ama hepsi çok güzel ve temizmiş.tekrar teşekkür ederim.

ulaştırdım abinize.mail attım size.
güle güle kullanın.abinizin üst katındaki apartmandada babamın amcası oturuyor bu arada.

arkadaşlar telsiz boşa çıktı almak isteyen iki arkadaş size mesaj attım.kim önce derse alır.güle gülede kullanın inşallah.

Canim en fazla ptt ile 7-8 arasi tutar sanirim belkide tutmaz bile o kadar.

Merhaba,
Telsiz,nike sandalet,nike yağmurluk,sadece kot görünümlü tayt,ilk sayfadaki işlemeli kot,idil baby pantolon takımı ve kot kapri satıldı arkadaşlar bilginize.

kızlar bunları 25 tl ye vericem.tek tek satış yaparsam normal fiyatları üzerinden olur.hepsini alın güle güle de kullanın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…