Ne anlama geliyor. Kovit mi yazıyor acaba.

Kutbettin

Şüphesz insanğlu yasklndğı şey üzerine hırslı olur
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2020
2.034
3.050
Merhaba hanımlar. 25 ağustosta doğum yaptım. Hiç başınızı ağrıtıp detaya girmeyeyim epey zorlu günler geçirdim. Ne karta bakabildim ne doğum raporuna. Yeni zaten eve geldim ve aşı kartını çıkarıp bakayım dedim. Bi baktım aşağı kısımda K.vit yazıyor. Covit aşısı mı acaba bu?

Eklentiler

• 20241215_114312.jpg
    20241215_114312.jpg
    61,5 KB · Görüntüleme: 38
K vitamini yapıldı yazıyor, yeni doğana yapılmayan yoktur heralde merak edilecek durum yok, sağlıcakla buyutun ❣️

Covit değil bitanem K vitamini yenidoğanlar da düşük olur
Teşekkür ederim canım ya nedense aklım direkt covite gitti. Endişe ettim. Bebeğim 4 günlükken atak geçirdi o zaman o aşıdandır dedim kendimce, elim ayağım titredi resmen

Merhaba hanımlar. 25 ağustosta doğum yaptım. Hiç başınızı ağrıtıp detaya girmeyeyim epey zorlu günler geçirdim. Ne karta bakabildim ne doğum raporuna. Yeni zaten eve geldim ve aşı kartını çıkarıp bakayım dedim. Bi baktım aşağı kısımda K.vit yazıyor. Covit aşısı mı acaba bu?
K vitamini o. Doğar doğmaz yapiyorlar. Sağlıkla büyüsün.

Ah canım ya nasıl tesirgin olmus kovit diyor güldürdün kızzzz🥰🥰🥰🥰

Teşekkür ederim canım ya nedense aklım direkt covite gitti. Endişe ettim. Bebeğim 4 günlükken atak geçirdi o zaman o aşıdandır dedim kendimce, elim ayağım titredi resmen
Onunla alakalı değildir. K vitamini pıhtılaşma ile ilgili Bi vitamin. Yetişkinlerde barsaklardaki bakteriler tarafından üretiliyor fakat yenidoganda sindirim sistemi henüz aktif değil ve vücut üretemez. bu nedenle de dışarıdan verilmesi gerekir. Tüm bebeklere yapılır Bi sorun olduğunda değil 😊 düşündüğünüz gibi aşı da değil 😊

X