ne alirsan 3 tl ! elbise etek pantolon tsort gomlek hepsi var. her parca 3 tl iade kabul etmiyorum.

Bir cogu duruypor. Hatta tamami diyebilirim canim yolladigim urunler iade edilicek sanirim. Yolladigim kisinin bekledigi gibi cikmamis ole soledi. Begendiginiz urunlerde lutfen kullanim durumuyla ilgili bilgi alin bazilari kullanilmis bazilarina el bile surulmemis.
Neler gitti neler kaldı
r

Canm buz mavisi pantolon kac kiloya olur 40 bedende giyiyorm ama kalptn kaliba fark var biraz kiloda aldm 62_63 kiloyo olursa ic camasiri varya kirmizi onla birlkte almk isterm satilmadi yazmssnda

Canm buz mavisi pantolon kac kiloya olur 40 bedende giyiyorm ama kalptn kaliba fark var biraz kiloda aldm 62_63 kiloyo olursa ic camasiri varya kirmizi onla birlkte almk isterm satilmadi yazmssnda
62-63 kilo boyunda cok kisa degilse olur 1.63- 1.68 arasinda falansan olur bende 38 40 beden giyiyorum. Canim sutyende ankaraya gitti ama sanirsam geri gelicek belli degil yani.

Boyum bir1.68kisa gelmzse iyiy canm bide pantolon genis dimi pantolon etek gibi yani sutyende gelrse haberm olsn alirm ins ikisini bide penye alirm 10 a tamamlarz gerci kislk biseylere ihtiyacm var triko tarzi ince kazak yelek tunik gibi varsa yuklrsen bakar alirm belki

Pantolon etek gibi degil canim boru paca darda degil ama boru paca yani. Tamam sutyen gelirse haber veririm. Kapalimisin sen yoksa bol pantolon sevdigin icin mi soledin. Kisliklarimda var giymedigim eger dusunursen musait oldugum zaman cikaririm. Kapaliysanda sana uygun iki tane uzun tunik tarzi kazagim var

canm evet kapalıyım boru paca olmick geniş olack bacagıma yapısmıck yani genis görünüyo pantolon ama olmzsa bidaha foto isterm bide tunikte bakabilirm tabi ama kıslıkları benim için cıkarma satıs yapacksn bir ara cıkarırsan bakarm kıslık olark yelek ve ince tirikomu merserizemi ne diyolr lc waikikidn bilirsn ince kazaga ihtiyacm var kalın ve bogazlı kazak giyemiyorm aklında bulunsn eklrsen bakarm

bu arada bende yeni ürünlr eklicm takas düsünrsn bakarsn ay sonuna kadar param yok bayramdn önce güzel bişeylr almk istiyorm param yok ailemin yanina gitmicm içinde yeni birsey almıcm acıkcası param yokkende takas cazip geliyo

şunlardan hangileri duruyor duranları almak istiyorum

Eklentiler

• PhotoGrid_1409931362161.jpg
    275,7 KB · Görüntüleme: 55
  • PhotoGrid_1409931946137.jpg
    290,2 KB · Görüntüleme: 78
  • PhotoGrid_1409932042534.jpg
    303,2 KB · Görüntüleme: 62
  • PhotoGrid_1409932374513.jpg
    288,4 KB · Görüntüleme: 78
  • PhotoGrid_1409933355186.jpg
    441,8 KB · Görüntüleme: 72
  • PhotoGrid_1409933452184.jpg
    365 KB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…