Ne Alırsan 2-3 Tl Kalmasın SATILDI

kızlar dunya dolusu gıymedıgım kıyafet . dahası alıpda gıymedıgım kıyafet var nasıl satıcamı bılmıyorum ki ya ben

canım burası soğuk oluyor ya ihtiyacım var öle şeye.............

cnmcım ya cok özur dılerım o montu satmışmıyım ben napmışım satılcaklar posetını döktum yok orda dolabada bakındım ama satmısım galıba tekrar bakım dedım sectıklerıne duruyormu dıye emın olmak ıcın montu göremedım bıda bıda eklemısım demekkı farkında degılım hiç sattıgımın

kızlar dunya dolusu gıymedıgım kıyafet . dahası alıpda gıymedıgım kıyafet var nasıl satıcamı bılmıyorum ki ya ben

Cnm bi konu aç istersen resımlerını ekle. Ptt den posta cekı hesabı actırıp 5 tl ye kapıda ödemelı gödnerebılırsın yada havale istersin hesabına sen bılırsın onu artık :)

Başka birşey seç madem bak elbise giyersen sıyah yakası taşlı olan sıfır sayılır daha bir kerecık kabınde bırde evde denedım baskada giymedim :) Boyuda ben 168 ım dızden 4 parmak yukarda

Başka birşey seç madem bak elbise giyersen sıyah yakası taşlı olan sıfır sayılır daha bir kerecık kabınde bırde evde denedım baskada giymedim :) Boyuda ben 168 ım dızden 4 parmak yukarda

yok canım ya o elbise beni iyice ince gösterir başka hiç mi bişey yok ....................

canım saç pürüzsüzleştirici nasıl bişey memnun kaldın mı anew markadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…