• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu ne alıcam bennnn

nemida

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2008
1.301
8
116
İstanbul
nikaha daha var ama benim kafam o kadar karışık ki.. kafamı toparlayamıyorum daha ikea ya bakamadım tepe home da çok uygun kampanyalar var ama seçenek sınırlı modokoya vs gidecek vaktim yok hele oraya gidersem iyice kafam karışacak.

doğtaşın modellerini beğendim gittim tepe home a baktım sağlam görünüorlar ama yorumlara bakılırsa çekiniyorum hangi mobilyayı araştırsam hepsi için olumsuz yorumlar var bu yorumlarla karar verecek olursak hiçbişey alamayız...

hangi marka iyidir tavsiye edebileceğiniz bişey var mı? yatak odası masa koltuk ıvır zıvır için işte...ne almalı ne yapmalı? :(

Doğtaştan al derim ben canım, 5 yıl da garantili malları, üstelik tasarımları da çok güzel.
Benim yatak odamda doğtaşın bi modeli olcak ama babam dekoratör olduğu için üzerinde değişiklikler yapıp kendi arkadaşına yaptırmak istedi.
Benim modelin adı Bianco

Canım ben de senin gibi yatak odası arayışındayım modokoya gittim ve gereksiz pahalı geldi fiyatlar ve beğenebildiğim bir sade yatak odası bulamadım bulduklarım da çok abartılı fiyatlardaydı. Neden yatak odaları bu kara şaşalı anlamıyorum. Tepehomeda da karyola beğendim ama dolaplar istediğim gibi değildi ayrıca indirimli hali bile 6000 e geliyordu. İkea desen mobilyası çok kalitesizdi bence özellikle gardropların. Maltepede birkaç yere baktık Engince Mobilyada güzel şeyler vardı. Ben Ankarada yaşadığım için pek bilmiyorum İstanbulu ve senin gibi vaktimde yok. Bir de İder Mobilya var sitesine bak çok güzel şeyler var ve fiyatlar uygun gerçekten, kalitesi de iyiymiş. Ben ilk fırsatta oraya bakacağım. Yatakodası olmasa da koltuk takımlar ve yemek odaları çok modern ve uygundu başka yerlere göre. Allah kolaylık vere şöyle gönlümüze göre birşeyler bulabilsek.

kızlar maskoyu talan etmiş ikea ve tepe hom idaş aklınıza gelebilecek her yere girmiş biri olarak söylüyorum kesinlikle iyi mobilya die bir şey yok olduğuna kanaat ettiklerinde çok pahalı en mantıklısı içine sinan herhangi bir sorunda hemen iade edebileceğin ismi bilinen markaları seçmek. kelebek ve yataş enzadan birkaç şey aldım fena değil ama ikea kesinlikle hayır evlendiğim ilk sene aldıklarım hepsini sattım iade edebildiklerimi ettim hem hamallık ikeadan almak git beğen gez gez taşı eve götür yok kargoya var ona para ver yok montaja ayrı biri gelir iade etmek istesen kalk götür yada eksper gelsin baksın bir sürü iş yani. ki 3 yıllık evliyim artık siz düşünün. oturma grubumuda lutra die bir yerden aldım taşınma dolayısıyla fiyatları indirmişlerdi ama 2 aydır burdalar umarım sorun olmaz. birde gelen ürünlerinizi dikkatli inceleyin en ufak bir sürtünme aşınma çizik varsa teslim almayın yada alırken teslim kağıdına ısrarala not düşürün iade aşaması kolaylaşır. ve birkaç gün içinde sorunlu olduğunu fark ettiğiniz ürünün sorunlu yerlerinin fotosun çekip hemen mail atın firmaya 7 gün içinde bildirmeseniz başınız çok ağrır. 2 kere ev dizmiş biri olarak benden bu kadar. Allah mutlu mesut etsin tüm evlenecek arkadaşları ve kolaylık versin çok zor gerçekten ev dizmek.

Kızlar ben en sonunda Tepeden aldım yatakodamı iki komodinini almadım sadece ve bana 3520 TL ye mal oldu komodinlerle 4100 e falan geliyor. Odam eğer yeterli büyüklükte olursa komodinlerini de alacağım. http://www.kadinlarkulubu.com/yatak...aodasi-ariyorum-kizlarr-yardimm-lutfen-2.html Bence tepeyi düğünebilirsiniz çok fazla indirim var.

aynı yatağı ve takımını - ama şifoniyerin kulpları farklıydı- bende geçen haftasonu beğendim bu kadar olur :)) ama bazalı olmadığı için kararsız kaldım..
hem uyku setinin içindeki baza fırfırı hoş görünüyor kullanmak istiyorum ama bu modelle mümkün olamazdı..

Back
X