Kızlar peki bir şey soracağım size seans başına ne kadar ücret alıyorlar?
bide tuyler seansta beyazladıgı ıcın uzun olsada yokmus gıbı duruo o yuzden de cok avantajlı bence ben memnum sahsen yuzume ılk seansı ıkı ay once yaptırdım daha yenı cıkmaya basladılar eskıler dokulup yenılerı daha yenı cıkıo yakın zaman gıdıcem yıne dudak ustu 3,saensı yaptırdım ama onlar bıraz daha hızlı cıkıolar
Arkadaşlar bende önce alex le laser yaptırdım yüzüme koltuk altıma ve alt bacağa.yüzde dedikleri gibi uzun sürede sonuç veriyo çünkü bayağı oldu başlayalı ama koltuk altı ve bacaktan memnunum üstelik benim kılköklerimden kaynaklanan kötü bir görüntü oluşmuştu bacaklarımda ama o da laserle düzeldi cildin yapısınıda düzeltti siyahımsı görüntü kalmadı Şimdi ise başka bir merkeze başladım üst bacak ve genitale dün ilk seansım vardı diğerine göre daha acısız geçti hatta kızarıklık hemen geçti çünkü alexle yapıldığında hem çok acımıştı özellikle bacağım hemde kızarıklık iki gün sürmüştü ben esmerim ve kalın kıllarım var.bana ii sonuç alırsın dediler fotonayla.alextende memnun kalmıştım bazı yorumlarda az dökülme olduğu yazıyor bu cihazla (fotona)bekleyip görücem artık acaba alexemi gitseydim diede düşünmedim değil.başka tecrübesi olan arkadaşlardan yardım istiyorum devam etsemmi fotonayla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?