Kontakt Lens NC Verde Marine Kullananların Önerilerini Bekliyorum!!!

Hatich

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2010
434
0
Kızlar benim gözlerim koyu kahverengi ve NC Verde Marine almak istiyorum :KK16: ama soloticaların fiyatı malum :KK53: deneme-yanılma baya pahalıya mal oluyor :KK52: Bu rengi kullanan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim :nazar:

canım bence sana mavi tonları daha çok yakışıyor,bence sen mavi kullanmalısın,gözlerim koyu kahve demişsin bana fotolarda sanki daha açık geldi,koyu kahveyse çok yakışır,acaba grafitede ısrar etsem pişman olurmusun ki :26:

canım bence sana mavi tonları daha çok yakışıyor,bence sen mavi kullanmalısın,gözlerim koyu kahve demişsin bana fotolarda sanki daha açık geldi,koyu kahveyse çok yakışır,acaba grafitede ısrar etsem pişman olurmusun ki :26:

Bi ara grafiteye takmıştım canım ama bana kahverengi gözlerde böyle buğulu,mat durduğunu, pek yakışmadığını söylediler ama bu renk siyah gözlerde çok başarılı sonuç veriyor dediler. o yüzden vazgeçmiştin grafiteden. ama vetmanın son fotosu dehşet, süper olmuş. benim gözler koyu kahve ama öyle siyaha kaçan çok koyu da değil. Grafitelerin son haliyle bikaç tane daha foto görebilsem keşke.
Ben şimdi cor azulla nc verde marine arasında kaldım ama itiraf edeyim vetmanın fotosu kafamı daha da karıştırdı

Bu kızın gözleri benimkilerden daha açık biliyorum ama bunu görünce verde marineyi araştırmaya başladım. çok hoş durmuş ya :KK16:

sevgili HATICH bence de çok açık gözlerde verde marine çok güzel duruyor asıl rengi o zaman ortaya çıkıyor.. ama senin gibi çok koyu olmayan gözde de fena değil benim fikrime göre pek doğal durmuyor bu doğru ama nedense ben de çok beğeniyorum evrde marine rengini :) almayı düşünüyorsan 2defa düşün yani sonradan pişman olma biraz farklı bir renk çünkü..

sevgili HATICH bence de çok açık gözlerde verde marine çok güzel duruyor asıl rengi o zaman ortaya çıkıyor.. ama senin gibi çok koyu olmayan gözde de fena değil benim fikrime göre pek doğal durmuyor bu doğru ama nedense ben de çok beğeniyorum evrde marine rengini :) almayı düşünüyorsan 2defa düşün yani sonradan pişman olma biraz farklı bir renk çünkü..

Teşekkür ederim canım :KK34: ben biraz daha araştıma yapıyım. kullanan arkadaşlara sordum. onların önerilerine göre hareket edicem.

X