Nazolabial dolgu

Monny

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2019
702
1.455
Bu aralar yanak kenarındaki çizgilerime kafayı aşırı taktım çünkü aşırı derin ve yanaklarım sarkmış gibi hissediyorum.Genetik olduğunu öğrendim ve böyle bir dolgu çeşidiyle aza indirilebiliyormuş.Daha önce yüze dolgu yaptıran deneyimlerini paylaşabilir mi.Dolgunum aslında erimediğini vucudun çeşitli bölgelerine yayıldığına dair bir şeyler duydum ne kadar doğru bilemiyorum o yüzden deneyimlerinize ihtiyacım var.Kendimi ekstra yaşlı ve çirkin hissediyorum aylardır aynalara bakmıyorum gerçekten psikolojim çok kötü

Bu aralar yanak kenarındaki çizgilerime kafayı aşırı taktım çünkü aşırı derin ve yanaklarım sarkmış gibi hissediyorum.Genetik olduğunu öğrendim ve böyle bir dolgu çeşidiyle aza indirilebiliyormuş.Daha önce yüze dolgu yaptıran deneyimlerini paylaşabilir mi.Dolgunum aslında erimediğini vucudun çeşitli bölgelerine yayıldığına dair bir şeyler duydum ne kadar doğru bilemiyorum o yüzden deneyimlerinize ihtiyacım var.Kendimi ekstra yaşlı ve çirkin hissediyorum aylardır aynalara bakmıyorum gerçekten psikolojim çok kötü
Ben göz altı dolgusu yAptirdim.ilk k kez bi gazla.kendimi iyi hissettim masadan kalkarken. .. Evet güzel toparlama sağlıyor. Kayinvalidem bir hastanede yanaklarındaki kırışıklık icin özellikle dudak kenarlarındaki için dolgu yaptırdı bi hastanede 70 yaşında. . Memnun kaldi. Bir dermatolog ya da plastik cerraha görüşüp bilgi alın. Icinize sinerse bütçe aryirabiliyorsanız denemeye değer.

Selam bende ayni ruh halindeyim. Ayni derdim var. Ne yaptınız çözüm bulabildiniz mi?

Selam bende ayni ruh halindeyim. Ayni derdim var. Ne yaptınız çözüm bulabildiniz mi?
Yüz yogası yapıyorum aklıma geldikçe youtubede bi bakın derim yalnız sürekli yapmak lazımmış henüz o modda olmadığım için aklıma geldikçe yapıyorum sonuç olarak işe yaradı yaramadı diyemeyeceğim.

Bende ayni arada YouTube a bakip yapiyorum da sanki daha kötü oldu. Sağolun.

X