- 1 Kasım 2019
- 2.738
- 5.332
- 158
- Konu Sahibi Bortecineee
İyi akşamlar kızlar. Ne zaman başladığını hatırlamıyorum ama bir süredir burnum sabahları uyandığımda tıkalı oluyor. Bazen tıkalı uyanıyorum bazen açık. Ama sümükten dolayı tıkalı gibi değil çünkü burnumu çektiğimde birşey gelmiyordu. Bazı geceler horladığımı da biliyorum. Eşim bazen bu gece çok horladın der. Bazen de uykuya tam dalmadan kendi horlamama uyandığımı biliyorum. Bir kaç ay önce yüzümde gece uyurken yüzümün sol tarafında bir uyuşma ile uyandım. Ağzımın yarısı yüzümün gözümün yarısını oynatamıyorum, acaba felç mi oluyorum diye korktum açıkçası ama kısa süre içerisinde geçti(üstüne yattım heralde diye düşündüm). Birde bunların üstüne kulağımda böyle üşüdüğüm veya irkildiğimde bazı yüksek seslerde veya ses olmasa bile aniden bir uğultu veya uğultulu bir ürperme hissi gibi tuhaf bir şey oluyordu ve kulaklarım da hafif ağrı hissediyordum.
Kbbye gittim kulaklarımda boğazımda birşey olmadığını söyledi ve burnumu inceledi burnumda sol tarafta geniz etinde büyüme olduğunu ve biyopsi yapılması gerektiğini söyledi. Haftaya salı günü punch biyopsi vereceğim ve çok korkuyorum. Elime biyopsi işlemleri için verdiği kağıtta nazofarenk yazıyor ve araştırdığımda geniz kanseri demekmiş ve iyi huylu mu kötü huylu mu diye bakmak için biyopsi istemiyormuş. Çok korkuyorum, kızımı annesiz bırakmaktan. Eşimle kavga ettiğim ve beni üzdüğü zamanlar inşallah beni çok ararsın dediğim için kendime çok kızıyorum, acaba öyle dediğim için mi böyle birşey başıma geldi diyorum. Kızlar dua edin sonuçlarım iyi çıksın, kanser olmayayım, kızımdan ayırmasın beni rabbim. Kızımı bensiz bırakmasın. Şuan ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.
Kbbye gittim kulaklarımda boğazımda birşey olmadığını söyledi ve burnumu inceledi burnumda sol tarafta geniz etinde büyüme olduğunu ve biyopsi yapılması gerektiğini söyledi. Haftaya salı günü punch biyopsi vereceğim ve çok korkuyorum. Elime biyopsi işlemleri için verdiği kağıtta nazofarenk yazıyor ve araştırdığımda geniz kanseri demekmiş ve iyi huylu mu kötü huylu mu diye bakmak için biyopsi istemiyormuş. Çok korkuyorum, kızımı annesiz bırakmaktan. Eşimle kavga ettiğim ve beni üzdüğü zamanlar inşallah beni çok ararsın dediğim için kendime çok kızıyorum, acaba öyle dediğim için mi böyle birşey başıma geldi diyorum. Kızlar dua edin sonuçlarım iyi çıksın, kanser olmayayım, kızımdan ayırmasın beni rabbim. Kızımı bensiz bırakmasın. Şuan ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.