canım hoş geldin.allah analı babalı ve senin gibi tatlı dilli, güzel yürekli bir kızın olur.:
kucağına almayı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin rabbim.öpüyorum :1hug:
Hoşbuldum canım ne kadar tatlı bir karşılama böyle ..Çok ama çok teşekkür ederim..Allahım isteyen herkeze nasip etsin canım..Sevgiyle öpüyorum a.s.hosgeldın Nazlı ablacım ve nazlı melegın de hosgeldı tabı:)) hayırlı ugurlu olsun..
Yaaa ağlatmayın ama Canımsın Sende seni ne kadar çok sevdiğimi biliyorsun değil mi birtanem?Allahım hepimizin gönlündekileri versin heleki senin gibi tatlı meleklerin:Saruboceq:son zamanlarda duydugum en güzel, en özel haber...
ne diyecegimi bilmiyorum....
icim icime sigmiyor okudugum andan beri...
bütün dualarim sizinle ablacim...
dualarimiz ve yüreginin güzelligiyle allah izniyle hersey cok güzel olucak...
kk teyzeleri olarak onu sabirsizlikla bekliyoruz...
seni cok seviyorum ablacim bunu biliyorsun...
Canımmm ilonam hoşbuldum seni görmek daha güzel daha bir farklı daha sıcak oldu nasıl özlemişim ben sizi böyle yaa evimin neşeleri:1hug:Amin birtanem Rabbim sanada nasip etsin isteyen herkeze nasip etsin :ecrin_bebek:canım ablam hoşgeldin seni görmek ne güzel :asigim:
rabbim meleğini kucağına almayı nasipe etsin inşallah:Saruboceq::asigim:
Nazlı ablam hoşgeldin...hihoyyyt
Küçük meleğinide hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Vuşş kim gelmişş ne haberlerlen gelmişş :teytey:
teyze olduk bi kez daha haa :lepi:
KK nın gözü aydın diyelim
Cok guzel bir haber bu adivar'im ...:1hug:
nazlicigim cok mutlu oldum ...:sm_cool:
hosgeldinŞeniz ,hosgelmis bebisin
saglikli bir hamilelik diyorum canim :asigim: Emre Deniz'ime bir arkadas daha geliyor :teytey::1hug:
cok sevindim nazli abla
Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallahh
nazlım, çok sevindim canım benim. hem evin hem bebeğin hayırlısı olsun
Hoşgeldin Nazlım:1hug:
Yeni evin hayırlı uğurlu olsun,Yüce Allah yeni yuvanda sağlıkla huzurla oturmanı ve yuvanızın neşesi olacak bebişini sağlıklı dünyaya getirmeni nasip etsin inşaAllah:Saruboceq:
Dualarımız seninle ve bebek isteyen veya bebek bekleyen tüm anne adaylarıyla,Rabbim herkesin gönlündeki muradını nasip etsin:Saruboceq:
Vışşşşş Dıkandım vallakaydirigubbakcemile3
Canım benimm tatlı meleğim geldim yaa nasıl nasıl özlemişim bende seni sizleri anlatamam akşam ilk pc çalışmaya başladı Allahım kalbim yerinden çıkacak adeta böylemi heyecan olur
Birde güzel haberi vereceğim yaa daha bi farklı nasıl duyurayım derken bu çizelgeler aklıma geldi birde tek gittim çift geldim yazısı:)))
Bu sefer nolursunuz herkez dua etsin diğeri gibi değil biliyorum ama içim ürperiyor kalp atışlarını duydum tıp tıp o an eşimin gözbebğinin içine içine bakıyorum sesi duydu duyacak derken aynı duyduk gözler dolu dolu oldu..Şükürler olsun ne diyebilirimki Rabbime..
İsteyen herkeze nasip etsin..İnşallah doğacak yavrumuzda sadece bana bize değil siz tüm teyzelerine vatana millete faydalı bir insan olur:Saruboceq::Saruboceq:
Bu arada evim evim güzel evim onca evi taşıdım kolileri kaldırdım olacak olduktan sonra oluyor Dualara çok inanıyorum biliyorsunuz işte duaların karşılığı tüm işimi yaptım yorgunluktan ağlıyorum üzerimde eşorfman elimi cebime bir attım evimde kalan son duaları toplayıp cebime yerleştirmişim işte bebiş böyle korunmuş..Lütfen dualarınızı yeniden esirgemeyin inanın yerini buluyor..İnşallah sağlıkla kucağımıza alabiliriz bu sefer:Saruboceq::Saruboceq:
Adıvarım en uzun en zor en kötü ayrlığımız böyle olsun..Canımsın okadar çok özlemişimkii anlatamam nereye yazacağımı şaşırıyorum nasıl yazacağımı Sana sizlere sevgimi nasıl ifade edebileceğimi şaşırıyorum..Ama artık ifade edemesemde beni anlayacağınıızı çok çok iyi biliyorum..
Yanlış yazılımlarım olmuştur affolaaaaa azıcık huyumda değişti duygularımı hep son sınırda yaşıyorum ağlanacaksa hüngür hüngür gülünecekse kahkahayla ortası yok:asigim:
Oyy oyyy oyyy içim dolup dolup taşıyorrrr :1hug::1hug:a.s.a.s.
Ablam yaa benim nasıl haberim olmaz :1shok:
Aklımada gelmişti taşınıcağın ama bebek müjde oldu :dance::dance:
Çok kızdım bi an kendime hal hatır sormadığım için :mymeka: kendi içime öyle dalmışımki... sen kusuruma bakma olurmu
Hayırlı uğurlu olsun bebiş :CüvCüv: karnın çıkmaya başladığında mutlaka resim koy lüpten :Saruboceq:
Çok sevindim ya :sm_cool: :dance: :dance:
hayırlı ugurlu olsunnn
Nazlı tesadüfen gördüm bu yazıyı.Ne kadar sevindim senin adına...Yeni eve yeni bebek olacak inş...Kalbinin güzelliği yüzüne vuran ender insanlardansın herşey gönlünce olsun...Bebeğin ailenize hayırlı olsun cnm.a.s.:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?