Vışşşşş Dıkandım vallakaydirigubbakcemile3
Canım benimm tatlı meleğim geldim yaa nasıl nasıl özlemişim bende seni sizleri anlatamam akşam ilk pc çalışmaya başladı Allahım kalbim yerinden çıkacak adeta böylemi heyecan olur
Birde güzel haberi vereceğim yaa daha bi farklı nasıl duyurayım derken bu çizelgeler aklıma geldi birde tek gittim çift geldim yazısı:)))
Bu sefer nolursunuz herkez dua etsin diğeri gibi değil biliyorum ama içim ürperiyor kalp atışlarını duydum tıp tıp o an eşimin gözbebğinin içine içine bakıyorum sesi duydu duyacak derken aynı duyduk gözler dolu dolu oldu..Şükürler olsun ne diyebilirimki Rabbime..
İsteyen herkeze nasip etsin..İnşallah doğacak yavrumuzda sadece bana bize değil siz tüm teyzelerine vatana millete faydalı bir insan olur:Saruboceq::Saruboceq:
Bu arada evim evim güzel evim onca evi taşıdım kolileri kaldırdım olacak olduktan sonra oluyor Dualara çok inanıyorum biliyorsunuz işte duaların karşılığı tüm işimi yaptım yorgunluktan ağlıyorum üzerimde eşorfman elimi cebime bir attım evimde kalan son duaları toplayıp cebime yerleştirmişim işte bebiş böyle korunmuş..Lütfen dualarınızı yeniden esirgemeyin inanın yerini buluyor..İnşallah sağlıkla kucağımıza alabiliriz bu sefer:Saruboceq::Saruboceq:
Adıvarım en uzun en zor en kötü ayrlığımız böyle olsun..Canımsın okadar çok özlemişimkii anlatamam nereye yazacağımı şaşırıyorum nasıl yazacağımı Sana sizlere sevgimi nasıl ifade edebileceğimi şaşırıyorum..Ama artık ifade edemesemde beni anlayacağınıızı çok çok iyi biliyorum..
Yanlış yazılımlarım olmuştur affolaaaaa azıcık huyumda değişti duygularımı hep son sınırda yaşıyorum ağlanacaksa hüngür hüngür gülünecekse kahkahayla ortası yok:asigim:
Oyy oyyy oyyy içim dolup dolup taşıyorrrr :1hug::1hug:a.s.a.s.