- 15 Kasım 2007
- 1.369
- 19
- 42
küçük ellerini minik patilerini yerin onun ben,birde düğme burnunu annesi..bebeğinde senin gibi güçlü olacak annesi nasıl dayanmış minik yavrun..ALLAH analı babalı büyütsün..benimde 4,5 aylık oğlum var kızını oğluma alabilirmiyim.
bence böyle düşünüp kendini suçlama arkadaşım. Allah sana böylesini nasip etmiş bence sen de tevekkül edip buna razı olmalısın. nromal doğumda çekilen sıkıntıların bence daha fazlası sezeryanda çekiliyor. sezeryan ile doğum yapanlar da o rahmetten faydalanıyorlar bence fazlası ile.. sonuçta bir can dünyaya geliyor.. inşallah niyetlerimiz önemli ve kalplerde saklı olanı da Allah ziyadesi ile bilendir.. ama doktorların tavrı konusunda sana %100 katılıyorum.. önemli olan bizlerin tavrı ve kararlılığı..Canım bebeğin hayırlı olsun allahım bahtını güzel eylesin.
Doğum hikayen çok güzel,sabrına hayran kaldım çünkü son günler hiç geçmez o telefonlar hiç bitmez bilirm off off, ben sezeryan diye ısrar edip aklımıza giren doktor kurbanı oldum 9 ay boyunca hiç sezeryan lafı hiç geçmemişti normal doğumu çok ama çok istiyordum ama son muayenede hiç açılman olmamış ayrıca da suyun azalmış riske atmayalım hemen yarın sezeryan yapalım deyince şok olduk:1shok: e biz riske atacaz bekleyelim diyemedik ama sen demişsin ve sonunda da çok kolay bir şekilde doğurmuşsun...ben 39+1 de sezeryan oldum keşke sabırsızlanmayıp,metanetli olup 1 hafta daha bekleseydim ama işte doktorun cesaret vermesi çok önemli,suyun azalmış ama madem normal istiyorsun bekleyelim deseydi keşke riske atmak istemiyorum lafı bizi bitirdi tutulduk kaldık :sm_confused:ama taktikmiş,sorumluluk almak ya a uğraşmak istemiyor doktorlar sezeryan kolaylarına geliyor..Şimdi doğum sancısı nasıl bişey hiç bilemeyeceğim.
ay bilmem ki.. pek de erken oldu bu şimdi ben daha hazır diilim kızcağızımı vermeye birinekaydirigubbakcemile3 ama düşünebilirem
şaka bir tarafa güzel duygularınız ve dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.. çok tatlısınız. Allah kimseyi evladı ile ve evlatsızlık ile imtihan etmesin:Saruboceq: