• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nazlı Ilıcak oyunu belli etti: Çirkin oyunu gördüğüm için oyum HDP’ye

valla ben de tek suçlunun hdp ilan edilmesini anlamıyorum, diyor ki çözüm sürecinde pkk silah depoladı güçlendi!!?? bu cümleleri çözümlemek şu yaşadığımız şablona oturtmak bu kadar zor olmamalı

hdp=akp benim icin...hdp ne kadar sorumluysa ulkenin su durumunda akp de o kadar sorumludur.korler sagirlar birbirini agirlar...

ee bu Nazli ilicak Akp'nin savunuculugunu yapmiormuydu hemde en ateslisinden simdi ne olduda hdp dio:-) sanki hdp'nin akp den farki mi var?Kirli oyunu gordum oyum her zamanki gibi millete :-)

Bugün yazarı Nazlı Ilıcak oyunu belli etti.

20140216-nazli-ilicak-300x157.jpg

Nazlı Ilıcak.

Bugünkü yazısında, ‘7 Haziran seçimlerinde azınlığa düşen AK Parti’nin her ne pahasına olursa olsun yeniden Meclis çoğunluğunu ele geçirmek istediğini, bunun için HDP’yi hedef alıp HDP=PKK demek suretiyle oy verecek insanları, korkutmak ve sindirmek yolunu seçtiğini’belirten Ilıcak, “Lâfımı hiç esirgemeden söyleyeyim: Bu çirkin oyunu gördüğüm için 1 Kasım seçimlerinde de oyum HDP’ye…” diye yazdı.

Bugün yazarı, ‘AK Parti ile kıyas edildiğinde HDP’in çok daha barışçıl bir tavır sergilediğini’ savundu.

http://www.diken.com.tr/nazli-ilicak-oyunu-belli-etti-cirkin-oyunu-gordugum-icin-oyum-hdpye/

Tamam Nazli Ilicak :KK51::KK75:

Back
X