• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nazlı Ilıcak: HDP'liler ekrana çıkamıyor

matmazeldepresif

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2014
7.981
11.880
218
Nazlı Ilıcak, HDP'lilerin ekrana çıkamayınca halkın zarar gördüğünü söyledi.
Haber Merkezi | 02.10.2015 - 10:20

Haberler » Medya

Bugün TV'de ekrana gelen Özgür İfade programında Nazlı Ilıcak, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Daha önce [URL='http://www.ensonhaber.com/hdp.htm']HDP
ve PKK'nın eşit olmadığını ve 1 Kasım'da HDP'ye oy vereceğini açıklayan Ilıcak, HDP'lilerin ekrana çıkamadığını söyledi.

nazli_7983.jpg

HDP'LİLER EKRANA ÇIKMAYINCA HALK ZARAR GÖRÜYOR
Nazlı Ilıcak, "HDP=PKK olarak sunulmaya başlanınca terörist görünmemek için HDP'liler veya HDP sempatizanları programlara davet edilmiyor ya da onların düşüncelerine daha az yer verilmeye başlanıyor. Bunun sonunda halk zarar görüyor. Bir siyasi parti kapatılınca o partiye oy veren vatandaşlar zarar görüyor." dedi.

Nazlı Ilıcak: HDP'liler ekrana çıkamıyor VİDEO

http://www.ensonhaber.com/nazli-ilicak-hdpliler-ekrana-cikamiyor-2015-10-02.html
[/URL]

ne pislik bir kadındır bu hdp ler asıl ekrana çıkarsa bu millet zarar görür meclise soktularda ne faydası oldu rabbim böyle insanların şerrinden bu ülkeyi korusun

çıkcaz yuzlerımı var nazlıcğım,ne gerek var,zatne dış güçlerin masajı yazarlar sunucular yeterınce desteklıyor,gerek yok çıkmalarına,sosyal medyada aydınalrımız,ünlülerimiz yeterınce destek var

çıkcaz yuzlerımı var nazlıcğım,ne gerek var,zatne dış güçlerin masajı yazarlar sunucular yeterınce desteklıyor,gerek yok çıkmalarına,sosyal medyada aydınalrımız,ünlülerimiz yeterınce destek var
ne yüzü ya bunlarda yüzmü var ne yüz ne haysiyet nede utnama arlanma var allah onları bildigi gibi yapsın ben akpli degilim ama bunlardanda nefret ediyorum

amberim öyleymiş demek baksana dert etmiş

ayrıca bu seçimlerde oyum hdp diyor.ha kendi seçimi oyunu kime atarsa atsın fakat

hdp=pkk aynı şey değil demiyor mu işte burda sıkıntı var. bunu görememek nedir anlamıyorum

aklı nerde yada neye sığınıp bunu diyor şaşıyorum.

nazlı ılıcak çok önceleri babası siyasetteydi menderesle birlikte yassıada da yattı soruşturmalar geçirdi.babasının eminim ki kemikleri sızlıyordur.

Son düzenleme:
amberim öyleymiş demek baksana dert etmiş

ayrıca bu seçimlerde oyum hdp diyor.ha kendi seçimi oyunu kime atarsa atsın fakat

hdp=pkk aynı şey değil demiyor mu işte burda sıkıntı var. bunu görememek nedir anlamıyorum

aklı nerde yada neye sığınıp bunu diyor şaşıyorum.

nazlı ılıcak çok önceleri babası siyasetteydi menderesle birlikte imralıda yattı soruşturmalar geçirdi.babasının eminim ki kemikleri sızlıyordur.
bunlar hayinler

orhan baba çaldı,nazlıcık oynadı,kesmedi zira,bırde selocan cıcı çocuk çalsın,sen oyna,heyt mor dağların bağlarıdaaaaa,ne zaman çıkcan mor dağa hade bree ohh yandan....

TCyi bir tek onlar mi yikmaya calisiyor? HDPlilere varana dek ne yuzsuzler gordu bu memleket, ne vatan hainleri.. Allah onlarin serrinden de koruyamadi bu memleketi.. Kor oldu gozler, lal oldu diller.. HDP ne ki?

Nazim Hikmetin dedigi gibi: "Nasıl öfkelenmem düşündükçe memleketimi? Çırpınıyor ayakları altında bir avuç hergelenin..."

akp li değilim ama ne demek?hdp den bu vatan haınlerınden bır tek akpliler mı nefret edıyor???
nasıl değilsin endulus34,kaldı ki olabilirsin tabiiki bu senin en doğal hakkın ama heryere akp li olduğunu belirten ve akp yi savunan cümleler yazarken nasıl akp li değilsin.
altın değil yahu düzelttim,lale devri,osamnlıdan sonra ennn parlak dönemi,yaşasın yenı türkiyem,eski türkiyeye lanet olsun

tamam anlaştık,ver oyunu akp ye,şaka bır yana,sız at gözlüğünü çıkarmanız yeterlidir

vallahi ölümüne istiyoruz tekrar tekrarrr

Back
X