Doğuma Hazırlık Nazl Ada isimi ok mu uyumsuz??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sonem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2009
84
0
38
arkadaşlar eşim ada ismini istiyor bende nazlı en son dedik nazlı ada olsun ama buda bana uyumsuz gibi geliyor sizce nasıl..:CüvCüv:

nazlı ada bana kalırsa da uyumsuz ada tek basına cok daha guzelll ama tabıı karar sızın... :CüvCüv:

Nazli Gönül ve Nazli Hilal bence çok uyumlu, ama Nazli Ada pek uyumlu degil, canim..

bence gayet güzel NAZLI ADA.....bir isim anneden, bir isim babadan ....ikinizinde istediği gerçekleşmiş olur.....bebeğinizi sağlıkla gelsi, adıyla büyüsün......

bencede ada daha güzel tek başına

nazlı ada deyince insan ilk olarak adanın nazlı olduğunu düşünüyor.bence uyumsuzdan çok komik olur.
iki isimde tek tek daha güzel ama nazlı dahada güzel:)

arkadaşlar eşim ada ismini istiyor bende nazlı en son dedik nazlı ada olsun ama buda bana uyumsuz gibi geliyor sizce nasıl..:CüvCüv:

ikiside cok guzel isim ozellikle Ada ismine bayilirim. Allah saglikla dunyaya gelmesini nasip etsin, eminim cok yakistiracaksiniz kucaklayinca :KK70:

nazlı ada tamlama gibi olmuş bence kulağa hoş gelmiyor iki isimde güzel birini seçsenizz daha iyi olur

naz ada olsun.tek ada oldugunda kızmı erkekmi karmaşası olabilir.cinsiyetini belirten bir isim olmalı adanın yanında bence..

X