nazlım canım gözünüz aydın geçmiş olsun sarılık geçirmiş yağmur yeğenimiz şükür atlatmışsınız
rabbim yağmur bebeğe sağlık huzur mutluluk dolu yıllar nasip etsin tüm sevdikleri hep yanında olsun :Saruboceq:
lütfen benim içinde koklarmısın o mis gibi süt kokuyordur şimdi opuyorumnanaktan
Allah analı babalı büyütsün hayırlı ömürler versin...
Canım arkadaşım, hem geçmiş olsun hem gözünaydın.
Allah size bağışlasın evladınızı.Darısı bize:Saruboceq:
Songül Canımm opuyorumnanaktan Papatyam sizler gibi iki naif aklı başında bir okadar vefakar insanları tanımak benim için çok önemliydi iyiki varsınız...
Papatyam ablasının güzeli sen herşeyin en en ennn iyisine layıksın..Rabbim senin için en iyi zamanı seçip sanada en güzel hediyesini yollayacak buna emin olabilirsin opuyorumnanaktan
Songülcüm hemen kokladım senin için Rabbim nerde varsa isteyen herkeze nasip etsin inşallah..Çok tşk ederim güzel dileklerinize..:asigim::1hug:a.s.
Mısraamm canım benim iyi dileklerin için çok ama çok tşk ederiz teyzesi..Bekliyoruz seni dört gözle:)opuyorumnanaktan İnşallah en kısa zamanda sende güzel haberlerle şenlendirirsin cnm bizi opuyorumnanaktanAyyyyyyyyyyyy Nazlı'm demek yağmurumuz geldi.Sağlıklı uzun ömürlü bir hayat dilerim güzel kızımıza.
Ablacım yaa ne güzel şeyler yazmışsın öylee:kedi::kedi:
Beni okadar çok mutlu ettin ki anlatamam....İnan aynı şeyleri bende senin için düşünüyorum ablacım ve seni çok ama çok seviyorum...İyiki seni tanımışımm iyiki KK karşıma çıkmış böyle güzel bir insanı tanımama vesile olmuş...Herşey gönlünce olsunn inş...Sizi kocamann kucaklıyorummmopuyorumnanaktana.s.a.s.
Nazlıcım öpim bebeği muck mis gibi bi koklarmısın onu yerime :)
Gözünüz aydin
Allah anali babali büyütsün
Gözünaydın nazlım .Allah analı babalı büyütsün a.s.
Nazlıkuşum hayırlı olsun....opuyorumnanaktanepeydri nete girememiştim...bugün hemen girer girmez sana baktım Nazlıcım ne yaptı diye...Yağmur kız gelmiş hayırlısıyla...:CüvCüv:analı-babalı, uzun ömürlü olsun inşallah...:Saruboceq:Ailesine uğurlar getirsin....Şansı ve bahtı açık olsun...gamyoncuiremsuGüzel yürekli Nazlım seni ve bebişi öpüyorum....ŞenizAbisini de öpüyorum çok çok....Yağmura yakın korumalık yapacak gibi duruyor...yerimseniben
Aminn ablacım inşallah bizlerede nasip olur böyle onurlu günleropuyorumnanaktanİstanbula kucak dolusu Sevgilerde bizden..İzmire gelince görüşürüz ablacım çok öptüm a.s.Nazlıcım ilk fırsatta gelmek isterim...Şimdi ben İstanbuldayım oğlumun tayini oraya çıktı dr olarak....Darısı senin minişlerin başına inşallah...:Saruboceq:sen herşeyin en güzeline layıksın ablacıM...Çok öperim...Şenizİstanbuldan sevgilerimi yolluyorum...a.s.
Hoşgeldin
Yağmur, tam da mevsiminde geldinn:)
yağmuru yağmur karşıladı ne güzell
nazlıcım allah analı babalı büyütsün kuzunuzu
Maşallah, Allah analı babalı büyütsün..............
Anan, baban hep yolunu gözledi
Hoş geldin dünyaya, hoş geldin bebek
Ağlamanı, mis kokunu özledi
Günahsız meleksin, parlayan bir nur
Neşesiz yuvaya sen verdin huzur
Kundağın nakışlı, beşiğin hazır
Seni seven senden uzak kalmasın
Bir çiçeksin güzel rengin solmasın
Emdiğin sütte hiç haram olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?