Nazl ablam Yamur'una kavutu:))))))

nazlım canım gözünüz aydın geçmiş olsun sarılık geçirmiş yağmur yeğenimiz şükür atlatmışsınız

rabbim yağmur bebeğe sağlık huzur mutluluk dolu yıllar nasip etsin tüm sevdikleri hep yanında olsun :Saruboceq:

lütfen benim içinde koklarmısın o mis gibi süt kokuyordur şimdi opuyorumnanaktan

Çok şükür geçti Özümbüşüm rahatladık hepimizde bildiğimiz birşey ama ufacıklar insan kıyamıyor opuyorumnanaktan Koklamazmıyım hepiniz için ayrı ayrı kokluyorum Yağmuru Allaha emanet çok ama çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan

Allah analı babalı büyütsün hayırlı ömürler versin...

Aminnnnnn Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah bekleyen diğer arkadaşlarımızıda sağ salim kurtarsın inşl.:Saruboceq:a.s.

Canım arkadaşım, hem geçmiş olsun hem gözünaydın.
Allah size bağışlasın evladınızı.Darısı bize:Saruboceq:

Canımm Hülyam çok tşk ederim Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah :Saruboceq:Allahım hepimizin gönlüne göre nasip etsin inşallah..Çok öperim a.s. a.s.

Ayyyyyyyyyyyy Nazlı'm demek yağmurumuz geldi.Sağlıklı uzun ömürlü bir hayat dilerim güzel kızımıza.

Songül Canımm opuyorumnanaktan Papatyam sizler gibi iki naif aklı başında bir okadar vefakar insanları tanımak benim için çok önemliydi iyiki varsınız...
Papatyam ablasının güzeli sen herşeyin en en ennn iyisine layıksın..Rabbim senin için en iyi zamanı seçip sanada en güzel hediyesini yollayacak buna emin olabilirsin opuyorumnanaktan
Songülcüm hemen kokladım senin için Rabbim nerde varsa isteyen herkeze nasip etsin inşallah..Çok tşk ederim güzel dileklerinize..:asigim::1hug:a.s.

Ablacım yaa ne güzel şeyler yazmışsın öylee:kedi::kedi:
Beni okadar çok mutlu ettin ki anlatamam....İnan aynı şeyleri bende senin için düşünüyorum ablacım ve seni çok ama çok seviyorum...İyiki seni tanımışımm iyiki KK karşıma çıkmış böyle güzel bir insanı tanımama vesile olmuş...Herşey gönlünce olsunn inş...Sizi kocamann kucaklıyorummmopuyorumnanaktana.s.a.s.

Ayyyyyyyyyyyy Nazlı'm demek yağmurumuz geldi.Sağlıklı uzun ömürlü bir hayat dilerim güzel kızımıza.
Mısraamm canım benim iyi dileklerin için çok ama çok tşk ederiz teyzesi..Bekliyoruz seni dört gözle:)opuyorumnanaktan İnşallah en kısa zamanda sende güzel haberlerle şenlendirirsin cnm bizi opuyorumnanaktan

Ablacım yaa ne güzel şeyler yazmışsın öylee:kedi::kedi:
Beni okadar çok mutlu ettin ki anlatamam....İnan aynı şeyleri bende senin için düşünüyorum ablacım ve seni çok ama çok seviyorum...İyiki seni tanımışımm iyiki KK karşıma çıkmış böyle güzel bir insanı tanımama vesile olmuş...Herşey gönlünce olsunn inş...Sizi kocamann kucaklıyorummmopuyorumnanaktana.s.a.s.

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Canımın içi opuyorumnanaktan Kısa ve öz anladın sen onu :asigim:

Nazlıcım öpim bebeği muck mis gibi bi koklarmısın onu yerime :)

Elif teyzesiiiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Koklamazmıyım senin için opuyorumnanaktan Sen yazınca kuzey Deryamız aklıma geldi diyordiki "nan bana bak kızımız olsun " Oldu kızımız ama Derya teyzemiz yok:1no2:İnşallah duymuştur biryerlerden opuyorumnanaktan
Bir gün Konyaya geldiğimizde getiricem Yağmurumuzuda Cicişim kendin öpeceksinn..Şimdilik buradan çok çok öperiz bizde seni opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Gözünüz aydin:emir_bebek:

Allah anali babali büyütsün:nazar:

Çok tşk ederiz opuyorumnanaktan Allahım isteyen herkeze nasip etsin :Saruboceq:
Şuan anneannesi bağıra bağıra seviyor yine noluyor diyordur Yağmurda kaydirigubbakcemile3
Aşk meyvası onlar diyor..Rabbim herkeze tattırsın inşallahh..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Sevgiler bizden sizeopuyorumnanaktan

Gözünaydın nazlım .Allah analı babalı büyütsün a.s.

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Canımm çok tşk ederiz opuyorumnanaktan
Allahım kısa zamanda isteyen herkeze nasip etsin..:Saruboceq::Saruboceq: Dualarımız hep bu yönde biri kabul oldu bugün yine konuyu Papatyam açtı ve sonrasında kendisinin içinde bir melek olduğunu öğrendik:)
Oldumu 2 melek bir arada opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3
Allahım herkezee ama isteyen herkezeee tez zamanda nasip etsin :Saruboceq:
Bizimde 20 kırkımız bugün çok şükür Allahımaopuyorumnanaktan

Nazlıkuşum hayırlı olsun....opuyorumnanaktanepeydri nete girememiştim...bugün hemen girer girmez sana baktım Nazlıcım ne yaptı diye...:delphin:Yağmur kız gelmiş hayırlısıyla...:CüvCüv:analı-babalı, uzun ömürlü olsun inşallah...:Saruboceq:Ailesine uğurlar getirsin....Şansı ve bahtı açık olsun...gamyoncuiremsuGüzel yürekli Nazlım seni ve bebişi öpüyorum....ŞenizAbisini de öpüyorum çok çok....Yağmura yakın korumalık yapacak gibi duruyor...yerimseniben

Son düzenleme:
Nazlıkuşum hayırlı olsun....opuyorumnanaktanepeydri nete girememiştim...bugün hemen girer girmez sana baktım Nazlıcım ne yaptı diye...:delphin:Yağmur kız gelmiş hayırlısıyla...:CüvCüv:analı-babalı, uzun ömürlü olsun inşallah...:Saruboceq:Ailesine uğurlar getirsin....Şansı ve bahtı açık olsun...gamyoncuiremsuGüzel yürekli Nazlım seni ve bebişi öpüyorum....ŞenizAbisini de öpüyorum çok çok....Yağmura yakın korumalık yapacak gibi duruyor...yerimseniben

Canım ablammmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Geldi bebeğimiz ablacım hayatımızı öyle güzel değiştiriyorki yatıp kalkıp şükrediyorum Rabbime :Saruboceq::nazar:
Nasıl güzel dualar etmişsin bizlere aminnnnnnnnn demekten başka ne düşerki bana..Bekliyorum ablacım evimizede buyrun gelin olurmu:1hug:
Abimiz şimdiden yapıyor o korumalığı kıyamam kendi bile azıcık rahatsızlanıyor gidip odasında oturuyor canım yaa ölürüm ben ona..Hepimizde Doğa&Yağmur ve Ben kocaman öpüyoruz seni ablacım çokta özledik gelirsen çok mutlu oluruz Allaha emanet..opuyorumnanaktan

Nazlıcım ilk fırsatta gelmek isterim...kaydirigubbakcemile4Şimdi ben İstanbuldayım oğlumun tayini oraya çıktı dr olarak....Darısı senin minişlerin başına inşallah...:Saruboceq:sen herşeyin en güzeline layıksın ablacıM...Çok öperim...Şenizİstanbuldan sevgilerimi yolluyorum...a.s.

Hoşgeldin
Yağmur, tam da mevsiminde geldinn:)
yağmuru yağmur karşıladı ne güzell
nazlıcım allah analı babalı büyütsün kuzunuzu

Nazlıcım ilk fırsatta gelmek isterim...kaydirigubbakcemile4Şimdi ben İstanbuldayım oğlumun tayini oraya çıktı dr olarak....Darısı senin minişlerin başına inşallah...:Saruboceq:sen herşeyin en güzeline layıksın ablacıM...Çok öperim...Şenizİstanbuldan sevgilerimi yolluyorum...a.s.
Aminn ablacım inşallah bizlerede nasip olur böyle onurlu günleropuyorumnanaktanİstanbula kucak dolusu Sevgilerde bizden..İzmire gelince görüşürüz ablacım çok öptüm a.s.
Hoşgeldin
Yağmur, tam da mevsiminde geldinn:)
yağmuru yağmur karşıladı ne güzell
nazlıcım allah analı babalı büyütsün kuzunuzu

Aminnnnnnnn ne kadar tatlı yazmışsın.. Yağmur yağmur zamanında geldi bereketi çok olsun inşallah :Saruboceq:Ayn canım güzel yüreğine teşekkürler..Çok öperiz Yağmurla seni a.s. a.s.opuyorumnanaktan

:nazar:Maşallah, Allah analı babalı büyütsün..............

Allah razı olsun canım çok tşkler..İzmirden kucak dolusu Sevgiler opuyorumnanaktan a.s. a.s.

3.gif
Anan, baban hep yolunu gözledi

Hoş geldin dünyaya, hoş geldin bebek
Ağlamanı, mis kokunu özledi
Günahsız meleksin, parlayan bir nur
Neşesiz yuvaya sen verdin huzur
Kundağın nakışlı, beşiğin hazır
Seni seven senden uzak kalmasın
Bir çiçeksin güzel rengin solmasın
Emdiğin sütte hiç haram olmasın
:nazar:

3.gif
Anan, baban hep yolunu gözledi

Ağlamanı, mis kokunu özledi
Günahsız meleksin, parlayan bir nur
Neşesiz yuvaya sen verdin huzur
Kundağın nakışlı, beşiğin hazır
Seni seven senden uzak kalmasın
Bir çiçeksin güzel rengin solmasın
Emdiğin sütte hiç haram olmasın
:nazar:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Şu şiiriniz yazınız çiçekleriniz nasıl nasıl mutlu etti beni anlatamam..Gerçektende annesi babası hatta abisi aylarca bekledi Yağmuru..Şimdi yanımızda Allah.2ıma ne desem az nasıl şükretsem az..Dileğimse isteyen herkeze hayırlı evlatlar nasip etmesi..Bizim evlatlarımıza uzun sağlıklı huzurlu mutlu ömür vermesi
Çok çok öperim bu güzel yürekli arkadaşımı tşkler opuyorumnanaktan

Herkeze Hayırlı Bayramlar Dilerim..Şenlik Tadında geçsin inşallah.. a.s. a.s. a.s.

Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj kapatır mesafeleri, birleştirir gönülleri, bir sıcak gülümseme, bir ufak hediye daha da yaklaştırır bizi birbirimize. Kalbiniz nur, eviniz huzur dolsun. Kurban Bayramınız bereketli olsun!
bebekler en günahsız en zarasız,küçük melekler:asigim::nazar:,bizimle bu mutluluğu paylaştınız için biz size teşekür ediyoruz,ve kucak dolusu sevgi gönderiyoruz

Back