Nazl ablam Yamur'una kavutu:))))))

ohh çok şükür kurtuldu allahın izniyle.
canım gözünüz aydın .allah sağlıcakla büyütmek,hayırlı evlat olarak,hep mutlu olsun.a.s. a.s.
allahım analı babalı yapsın güzel nazlım.güle güle büyüt inşallah :Saruboceq:

Çok sevindim çok sevindim ayyyy....
Çok şükür Allahıma çookkk...sağlıkla huzurla büyüsün Yağmur, evine daha da mutluluk getirsin...
Nazlıcım geçmiş olsun...Allahım evlatlarını sana bağışlasın inşallah...
Darısı başımıza inşallah....

Nazlım tebrik ediyorum tekrardan Allahıma şükürler olsun ki sağ sağlim kucağına almışsın Yağmurumuz hoşgeldin Allah ömrünü uzun bahtını açık etsin işallah .
Darısı bekleyen isteyen herkesin başına Bety canım işallah seninde bu gunlerini görürüz işallah

Hoşgeldin yagmur bebek aramıza :1hug: Nazlım çok geçmiş olsun bitanem..Allahım uzun ömürler versin.Allahım analı babalı büyütsün insallah seni çok seviyorum nazlım :asigim:

hoşgeldin yağmurŞeniz
en kısa zamanda fotolarını da bekliyoruz
nazlıcım çok geçmiş olsun
ama dön artık aramıza çok özledik seni
öpüyorum cnm sizleri
darısı biz bekleyenlerin başına

nazlıcımmm fotolarınızı bekliyoruz meraklaaaa
özledikkk siziii toparlanındaaa biranönceee dönün hayırlısıyla aramıza...

Hoşgeldin minik Yağmur :_)
O kadar kalbi temiz; öylesine cici bir anneciğin var ki..
Abiciğin de sen de sımsıkı sarılır ailenize..
Muhabbetiniz daim olsun
Sağlık - sıhhat - huzur asla eksik olmasın hayatınızdan..

Yağmur'um
hayatın iyi ki lerle dolup taşsın..
Su gibi ömrün olsun

H O Ş G E L D İ N

Ah ne güzel bir haber
Ailenizin yeni üyesi Yağmur'a hoşgeldin diyorum
Allah analı babalı büyütsün inşallah

Bizler çok ama çok iyiyiz kızlar tek tek hepinizi güzel yanaklarından öperim nasıl güzel şeyler yazmışsınız inanın okurken kaç kez okudum hatırlamıyorum..
Hemen yazamadım Yağmurumuz sarılık oldu teyzeleri dolu dolu 48 saat fetaterapi aletinde tuttuk annemle ikimiz inanın onumu tutalım çocuğun sıkıntı yettide arttı çok şükür derecmiz düştü başka bir sorunumuzda yok umarımda hiç olmaz..
Doğum bildiğiniz doğum ne anlatayım tek dileğim bu kadar kolay doğum geçirmenizdir hepinizin.Epıdurelle sezeryan ağrı kesicide kullanıyorum ama iyiyim şükürler olsun..
Doğamız abimiz başımızdan ayrılmıyor istediğim iki yavrumuda kucak kucak görmekti Allahıma çok minnet şükür borçluyum bu görüntüyü benden esirgemedi analı babalı sağlıkla büyütmek hayırlı bir avlat yapmakta nasip olsun inşallah..

Papatyamm Canımsın daha ne denirki sana küçük meleğim tezzz zamanda Rabbim sana ve isteyen herkeze bu güzel duyguyu yaşatsın..Hamile olanları Allahım sağlıkla yavrularına kavuştursun inşallah..
ışte Yağmur bebek büyüklerinin ellerinden kardeşlerinin tatlı yanaklarından doya doya öper :)

Nazlıcım 41 kere maaşallah,çok tatlı bir bebek...
ailesiyle sağlıklı,mutlu,huzurlu ve başarılı bir ömür diliyorum..
Rabbim sizlere bağışlasın yavrunuzu ve isteyen herekese nasip
etsin bu mutluluğu...
benim için koklar mısınız o meleği...
sevgiyle kalın...

Ayy ayy kimler gelmiş kimlerr...zemuszemus
Ayy ben seni yerimmm şu güzelliğe bak maaşallah...
Pamuklara sarıp sarmalanmış pembiş pembiş:asigim:
Rabbim sizi nazarlardan korusunn inş...
Bir ömürr boyu hiiçç ayırmasın inş..:Saruboceq:
Ablacım bu arada güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum..opuyorumnanaktan
İnş..dualarımız gerçek olucak bir gün...:Saruboceq::Saruboceq:

Songül Canımm opuyorumnanaktan Papatyam sizler gibi iki naif aklı başında bir okadar vefakar insanları tanımak benim için çok önemliydi iyiki varsınız...
Papatyam ablasının güzeli sen herşeyin en en ennn iyisine layıksın..Rabbim senin için en iyi zamanı seçip sanada en güzel hediyesini yollayacak buna emin olabilirsin opuyorumnanaktan
Songülcüm hemen kokladım senin için Rabbim nerde varsa isteyen herkeze nasip etsin inşallah..Çok tşk ederim güzel dileklerinize..:asigim::1hug:a.s.

nazlım canım gözünüz aydın geçmiş olsun sarılık geçirmiş yağmur yeğenimiz şükür atlatmışsınız

rabbim yağmur bebeğe sağlık huzur mutluluk dolu yıllar nasip etsin tüm sevdikleri hep yanında olsun :Saruboceq:

lütfen benim içinde koklarmısın o mis gibi süt kokuyordur şimdi opuyorumnanaktan

Canım arkadaşım, hem geçmiş olsun hem gözünaydın.
Allah size bağışlasın evladınızı.Darısı bize:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…