Merhaba arkadaşlar,
Belki biraz saçma bir konu olacak ama, yine de fikir almak istedim.
1 buçuk aylık evliyim. Eşimle yaklaşık 9 senedir beraberiz ve bir takım zorluklardan sonra evlenebildik. Bu kadar çileye rağmen evlenmemizi gözü götürmeyen kişiler oldu, hem de bana çok yakın insanlar. Düğünden önce bazı akrabalarımı hayatımdan çıkarmak durumunda kaldım bu yüzden.
Eşimi çok seviyorum ve onunla çok mutluyum. Kendi evimizi aldık, orada oturuyoruz. Eşim çok sevgi dolu bir insan, bana elinden geldiğince yardım eder, işten benden önce geldiğinde evi toplar, yemeğe yardım eder. Damarına çok basılmadıkça çok uysal bir insandır.
Ama benim üstümde bir yorgunluk ve gerginlik var sürekli. Karakterime ters bazı davranışlarda bulunuyorum. Önceleri düğünden önce biriken gerginliğin bir yansıması diye düşünmüştüm, ama antidepresana başlamalıyım sanırım dedirtecek noktaya geldi. Az önce niye böyle davrandın diye soruyorum kendime, hiçbir sebep bulamıyorum.
Geçtiğimiz pazar günü eşimin bir arkadaşını misafir ettik. Çocuk sabah erkenden kalkmış oturuyordu çok geç yatmış olmasına rağmen. Evimizde ilk yattığı gece bir rüya görmüş, ve rüya onu korkutup uyandırmış.
Rüyasında benim tanıdığım iki kişiyi görmüş (rüyayı anlattıktan sonra facebooktan direk teşhis etti bu insanları, daha önce hiç tanımamasına rağmen). Bu iki kişiden biri camda sigara içiyor ve bizimle konuşuyormuş. Diğer kişi ise eşimin arkadaşını odaya çağırmış, sana bir şey göstereceğim diye. Odada mavi tenli, küçük bir bebek varmış. Gözleri anormal derecede büyük, dev nazar boncukları şeklindeymiş. Arkadaşı korkup bu bebek niye böyle diye soruyormuş, o kişi de "Anormal doğdu bu bebek böyle..." diyormuş. Bu rüyadan sonra eşimin arkadaşı iki gün baş ağrısı çekmiş, hatta dün bizi arayıp "Valla başımın ağrısı daha yeni geçti. Siz bir okutun isterseniz..." dedi.
Rüya tabirlerinden fazla anlamıyorum ama bu rüya evimde ilk kez yatan birinin görmesi açısından ilgimi çekti. Sebepsiz stresimi nazara mı bağlamalıyım acaba? Eğer bu rüya bir işaretse ne yapmalıyım? Dedem gibi bir aile büyüğü gelip okusa yeterli olur mu? Vaktinizi aldım ama bir fikri olan varsa şimdiden teşekkür ederim.