Merhaba kızlar bu durum yaklaşık 5 6 yıldır hayatımı çok etkiliyor ..farklı (bazende aynı ) insanlarla bir araya gelsem çogu zaman bir süre sonra halsizlik şiddetli baş agrısı uyku ve gözlerim üzerine agırlık çöker farklı bir hal yani tansiyon düşmesi kan şekeri düşmesi vs değil çünkü aşırı öfkelendiğimde ve aç kalınca bunlar ortaya çıkıyor nasıl oldugunu biliyorum.. bu yüzden yeni insanlarla ve bazı insanlarla bir araya gelmek hiç istemem korku haline geldi .. bekarken çok yaşardım bu durumu hayatımı çok kısıtlardı annem eşim hiç istemezdi sohbetlere arkadaş ortamlarına girmemi.. evlendim son 4 5 aydır yine aynı durum aktif bi insanım başarılıyım farklı farklı işler ile ugraşıyorum .. negatifenerji olacak diye mutluluklarımı bile paylaşmak istemiyorum . inançlı bir insanım tedbirimi alıyorum okuyorum felak nas nazar duası .. çevrede bir kaç kişi yıldızın düşüktür dedi o nedir bilemiyorm doğrumudur aslı varmıdır .. bir tek benmi bunu çok sık yaşıyorum acaba diyorum çevremde benim gibi bu sorunu yaşayan yok
benimde işlerim hep ters gider ama onları hiç buna yormadım .. ama bu bendeki birileir tannışıp konuştuktan sonraki haller benim gündelik hayatımı bile etikiliyor ..
Benimde başıma çok sık gelen bi durum bu.Annenizin dediği gibi insan içine çıkmamak falan bu kadar abartmaya gerek yok.Negatif enerji olduğunu düşünüyorum ben.Fena olurum, hava alırım vs eğer hala geçmezse anneannem anlar, okur üfler geçer
insanoğluna göz ve nazar değebilir eğer karşıda ki kişi 41,5 kere MAHAŞALLAH demez ise,
ama bunun için kendinde bir halsizlik ne bilim nazar etkisi olduğunu düşündüğün bir şey hissedersen nas ve felak surelerini defalarca kendine okuyuf üfle
çok iyi geliyor
bana da annem okur ya da olmadı ben okurum kendime üflerim gerçekten rahatlatıyor
RABBİM dermansız dert ve hastalık vermesin AMİN