Nazar Boncuum :))

suprensesi

bir gün mutlaka...
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2009
4.825
7
158
kızlar erkek arkadaşıma nazar boncuklu bir şey almam lazım ama ne olabilir bu bana fikir verir misiniz,lütfen...

ben sana kocaman şık bir ayna yapayımmı nazar boncuklu ,bodrum midyeli.....samimi arkadaşlarıma yapıp çok sattım ..hemde kalıcı bir hediye olur..hemde sürekli işine yarar...a.s.

Bence Böyle Birşey de Düşünebilirsin Ben Sana Örnek Vermek İçin Kendim Dizayn Ettim Fakat Sen Daha Hoş Şeyler Çıkarabilirsin Ortaya Diye Düşünüyorum -tatlicadiarzu-

Ayrıca Sadece Tişörtle'de Sınırlı Değil Değişik Kıyafetlerde Söz Konusu zemuszemus

Kullandığım Resimde Bu :kedi:

Son düzenleme:

Bu nasıl canım.Bilmiyorum sigara içiyor mu ama bunu buldum.İçmiyorsa da başlar artık.kaydirigubbakcemile3 Ben olsam hiçbir erkeğe hediye almam.Ayrılınca pişman oluyorsun çünkü verdiğin paralara.Hem kıymet bilmezler.Almayanlar daha kıymetli oluyor haberin olsun.:1closedeyes:

:roflol:a.s:...katılıyorum bir nevi..a.s

kokoş arkadaşım zemuszemusneden özellikle nazarboncuğu merak ettimCADIARZUsonrada kız dur bi araştırma yapayım hemen..

kokoş arkadaşım zemuszemusneden özellikle nazarboncuğu merak ettimCADIARZUsonrada kız dur bi araştırma yapayım hemen..

şimdi biz çok mutluyuz ya o nazar oluruz felan diyor sürekli,kargoyla bana nazar boncuklu küpe,kolye bileklik göndermiş birinden birini mutlaka takacakmışım ben çenesi düşük dedimki seninkinide ben alırım aşkım dedim ama ne alacam:1shok:

ya annemle babamın seni neden seni sevdiğini anlıyorum artık,aratmıyorsunki onları hiç canım o gönderdi bana kargoyla,nasihat vermede akıl versene sen kaydirigubbakcemile3

ben sana kocaman şık bir ayna yapayımmı nazar boncuklu ,bodrum midyeli.....samimi arkadaşlarıma yapıp çok sattım ..hemde kalıcı bir hediye olur..hemde sürekli işine yarar...a.s.

canım sen resim ekle gene bakayım ama bu arkadaşımın bunu kullanabileceği bir evi yok,evde kalmıyor işi gereği bilmem anlatabildimmi,

arabası varsa minik bi nazar boncuguna ikinizin adının yazılı oldugu bi ayna süsü yaptirabilirsin prensesim :asigim:

canım evet arabası var fikirde güzel bende bunu düşünmüştüm ilk önce ama nerde yaptırabilirim ki...

nazar boncuklu anahtarlık...

erkeğe nazar boncuklu alınacak şeyler oldukça kısıtlı....başka ne olabilirCADIARZU

çenemin düşüklüğü yüzünden sarduşum ama anahtarlıkta güzel fikir...

Nazar boncuk resimli bır kupa bardak olabılır canısı..

İkinizin resminin oldugu nazar boncuklu bir çerçeve olabılır...

canım güzel fikir ama ilerleyen zamanlar için çünkü evi yok evde kalmıyor şimdilik...alkisalkisalkis

nazar boncuklu resim konulması için ahşaptan çerçevede yapabilirim..........

ballim bence hep elınde olabılecek birşey olsa daha güzel olur her baktığında senı hatırlar.en mantıklısıda anahtarlık oluyor galıba.bi düşün istersen

fotoşopla birlikte çekilmiş bir fotoğrafınızı nazar boncukklarıyla süsletebilirsiniz bilen biri yoksa fotoğrafçılar bile yapıyor
hatta bir arkadaşım altına br de akrostiş şiir yazdırmıştı

ballim bence hep elınde olabılecek birşey olsa daha güzel olur her baktığında senı hatırlar.en mantıklısıda anahtarlık oluyor galıba.bi düşün istersen

olabilir evet canım teşekkür ederim isimde yazılır

buda güzel bi fikir aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…