- 22 Ocak 2009
- 4.825
- 7
- 158
- Konu Sahibi suprensesi
kızlar erkek arkadaşıma nazar boncuklu bir şey almam lazım ama ne olabilir bu bana fikir verir misiniz,lütfen...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nazar boncuklu anahtarlık...
erkeğe nazar boncuklu alınacak şeyler oldukça kısıtlı....başka ne olabilirCADIARZU
Bu nasıl canım.Bilmiyorum sigara içiyor mu ama bunu buldum.İçmiyorsa da başlar artık.kaydirigubbakcemile3 Ben olsam hiçbir erkeğe hediye almam.Ayrılınca pişman oluyorsun çünkü verdiğin paralara.Hem kıymet bilmezler.Almayanlar daha kıymetli oluyor haberin olsun.:1closedeyes:
kokoş arkadaşım zemuszemusneden özellikle nazarboncuğu merak ettimCADIARZUsonrada kız dur bi araştırma yapayım hemen..
Bu nasıl canım.Bilmiyorum sigara içiyor mu ama bunu buldum.İçmiyorsa da başlar artık.kaydirigubbakcemile3 Ben olsam hiçbir erkeğe hediye almam.Ayrılınca pişman oluyorsun çünkü verdiğin paralara.Hem kıymet bilmezler.Almayanlar daha kıymetli oluyor haberin olsun.:1closedeyes:
ben sana kocaman şık bir ayna yapayımmı nazar boncuklu ,bodrum midyeli.....samimi arkadaşlarıma yapıp çok sattım ..hemde kalıcı bir hediye olur..hemde sürekli işine yarar...a.s.
arabası varsa minik bi nazar boncuguna ikinizin adının yazılı oldugu bi ayna süsü yaptirabilirsin prensesim :asigim:
nazar boncuklu anahtarlık...
erkeğe nazar boncuklu alınacak şeyler oldukça kısıtlı....başka ne olabilirCADIARZU
Nazar boncuk resimli bır kupa bardak olabılır canısı..
İkinizin resminin oldugu nazar boncuklu bir çerçeve olabılır...
nazar boncuklu resim konulması için ahşaptan çerçevede yapabilirim..........
ballim bence hep elınde olabılecek birşey olsa daha güzel olur her baktığında senı hatırlar.en mantıklısıda anahtarlık oluyor galıba.bi düşün istersen
aysra fotoşopla birlikte çekilmiş bir fotoğrafınızı nazar boncukklarıyla süsletebilirsiniz bilen biri yoksa fotoğrafçılar bile yapıyor
hatta bir arkadaşım altına br de akrostiş şiir yazdırmıştı