• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nazar ağrısına çözüm

Zeybar7

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2020
21
6
1
26
Arkadaşlar 4 gündür aşırı baş ağrısı baş dönmesi mide bulantısı yaşıyorum. Annem ve babam okuyorlar ve hepimiz ağlıyor gibi gözlerinden yaşlar geliyor esnemekten çenemiz ağrıyor. Bu nazar nasıl çıkar üstümden. Hala kendime okudukça esniyorum yardımcı olur musunuz

Arkadaşlar 4 gündür aşırı baş ağrısı baş dönmesi mide bulantısı yaşıyorum. Annem ve babam okuyorlar ve hepimiz ağlıyor gibi gözlerinden yaşlar geliyor esnemekten çenemiz ağrıyor. Bu nazar nasıl çıkar üstümden. Hala kendime okudukça esniyorum yardımcı olur musunuz
Evde adaçayi yakın. Bir tencerenin icine sirke uzerlik otu iri tuz atin kaynatin. Buharını evde gezdiririn. Kapiya da uzerlik otundan kapi süsü ya da baska bir süs asin. Direkt uzerlik otunu da asabilirsiniz. Bunlar kotu enerjiyi temizler.

fetih suresı veya rukye suresı ınt ac okunsun ısıne yarar ınsallah

Back