Selülit Naturallife Bromelain Kullananların Paylaşım Alanı

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri

qetesh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2007
68
2
eczaneden naturallife bromelain ekstresi kullanmaya başladım, 2 hafta oldu alalı.ama inanılmaz sonuclar almaya basladım.ustune eczacı aynı firmanın akgunluk agacı yanı Boswellia serrata urununu aldım kombine kullanıyorum.cildim cok gerildi ve cok enterasan bir parlaklık kazandı.herkese tavsiye ederim.

eczaneden naturallife bromelain ekstresi kullanmaya başladım, 2 hafta oldu alalı.ama inanılmaz sonuclar almaya basladım.ustune eczacı aynı firmanın akgunluk agacı yanı Boswellia serrata urununu aldım kombine kullanıyorum.cildim cok gerildi ve cok enterasan bir parlaklık kazandı.herkese tavsiye ederim.

Ay tatliskom o dedigin ne acaba ve en önemlisi ben onu burda Almanyada nasil bulucam? :1hug:

bacak bacak üstüne atmakta mı selülit yapıyorumuş :1shok:
anam anam ne yapsak illa bir yerden yakalanıyoruz yani...
canım krem tavsiyen için çok teşekkürler mennun kalmanada çok sevindim ayrıca fiyatı ne kadar acaba ? bir bilgilendirirmisina.s.

şimdi
1-bu krem selülit için dimi
2-bacak inceltici etkisi varmı
3-krem mi
4-fiyatı ne kadar

bu dördünü istiyorum.
şaka bir yana canım cevaplarsan sevinirim.

Öncelikle arkadaşlar bunlar tablet.Ben nautilus eczanesinin internet sitesinden aldım daha guvenilir ve bana yakın diye.5haftadır kullanıyorum.Ben ilk basta liposuction olan arkadısmdan duymustum doktoru selülitleri icin Boswellia serrata ve bromelain ikisini kombine kullandırttı.Sonra o cok memnun kaldıgını soyledi bende basladım .Su ana kadar 10 kilo verdim ,tam ortalama haftada 2 kilo civarı.Selülitlerimde inanılmaz gerileme oldu.İlk kürümün bitmesine 1 hafta kaldı .1 hafta sonra tam sonucu vericem sonra ikinci birbucuk aylık kurume gececeğim.Ben aynı markanınkini aldım güvenilir diye birde birbirlerini destekler diye ,cunku biliyorsunuz makyaj malzemelerindede aynı durum vardır.Kombine kullanırsanız guzel sonuclar alırsınız.Neyse arastıdıgıma gore lahana corbası hapından falan daha yararlı.en azından agzınıza lahana tadı falan gelmıyor :KK43:(

Boswellia serrata bu tam olarak ne için? arattıgımda selülitle alakasız konular çıktı ama..kafam karıştı.. bromelini duymustum önceden de ama sonuclarını bilmiyordum bir hafta sonrayı bekleyeyım bende:)

cnm sen nekadar zamanda etkisini görmeye başladın..bende kullanıyorum 2 hafta oldu..nekadar kullanmam gerekiyomuş..bilgilendirirsen çok sevinirim..bide aynı markanın raishi diye bi hapı var..cilt güzelliği için oda ve antiosidant..ben üçünü kullanıyorum...

Öncelikle teşekkürler tatlişko çünkü duyduğumuz yeni yöntemleri paylaşmamız çok önemli bu selülit denen illete kesin bir çözüm bulunamadığından buna gerçekten ihtiyacımız var..
Selülitlerdeki azalma belirgin bir şekilde kaçıncı haftada görülüyor yazdığın gibi 5.haftada mı yoksa daha öncesinde mi görmeye başladın. Bide tabiki selülitin derecesi de cok önemli. Seninkiler fazla mıydı yani ayaktayken belirgin bir şekilde görülüyor muydu? Benimkiler ayaktayken küçük yağ dalgalanmaları şeklindeler ve belirginler ama yüzüstü yatarken görünmüyorlar sence bende de işe yarar mı?

Eveeet sonuc zamanı ?Aslında biraz meraklandırmak istedim.Simdi sonucları acıklamadan once karaciğere herhangi bir yan etkisi yok benim bildiğim kadarıylan eger olsaydı bu kadar yogun kullanıma karsı bir alerjik reaksiyon olurdu.Neyse sonuca gelince ben ikinci kürümüde satın aldım.İlk hafta tam 3 kilo verdim ve yediklerimede dikkat falan etmedim,sadece zamanında yemek yedim ,öğün atlamadım vede sofradan hep doymadan kalktım.Daha sonraki haftalar hep 2 ser kılo verdim.Selülitlere gelince bakın onları artık kimse göremez cunku yok oldular :)))))artık rahatca minilerime gecebilirim.neyse herkese tavsiye edebilirim.Gercekten cok iyi geldi bana .Umarım kullanırken banada dua edersiniz.

Selülit çayları,haplar.. şunların kilo verdirmeyeni,sadece selülitleri gidereni yok mu yaa :KK43: ben zayıfım zaten bu iki hapı deneyemeyeceğim maalesef..gittigim güzellik merkezindeki doktorum bana Arkopharma'nın Pineapple(ananas) hapını tavsiye etti.Bu hapın da içeriği bromelain'miş,selülitlerin oluşmasını engelliyor,giderilmesine YARDIMCI oluyormuş.Belki bu hap tek başına kullanıldığı için kilo verdirmez,sadece selülitlerimi giderir, derdi benim gibi kiloları değil de selülitleri olanlara yardımcı olur.. Bu aksam ilk kez kullanmaya başlıcam. Bu arada Arkopharma'nın Pineapple(ananas) hapının fiyatı: 32YTL gayet uygun.

Eveeet sonuc zamanı ?Aslında biraz meraklandırmak istedim.Simdi sonucları acıklamadan once karaciğere herhangi bir yan etkisi yok benim bildiğim kadarıylan eger olsaydı bu kadar yogun kullanıma karsı bir alerjik reaksiyon olurdu.Neyse sonuca gelince ben ikinci kürümüde satın aldım.İlk hafta tam 3 kilo verdim ve yediklerimede dikkat falan etmedim,sadece zamanında yemek yedim ,öğün atlamadım vede sofradan hep doymadan kalktım.Daha sonraki haftalar hep 2 ser kılo verdim.Selülitlere gelince bakın onları artık kimse göremez cunku yok oldular :)))))artık rahatca minilerime gecebilirim.neyse herkese tavsiye edebilirim.Gercekten cok iyi geldi bana .Umarım kullanırken banada dua edersiniz.

canım sen bu naturallifein haplarindan gunde kac tane kullandin? ben bugun fiyatini sordum 75 YTL ve gunde 3 tane kullaniliyor, 90 tane var dediler... sen 3 tane kullandin mi? cok saol simdiden... Şeniz

ben de bugün almayı düşünüyorum. tatlişko dışında kullanıp memnun kalan yokmu arkadaşlar?? gotu kola ve bunlar arasında kaldım çünkü..

bromelain den 3 tane kullanyorum günde ,arkopharmanınkinden daha yüksek bunun mg ı ,o yüzden ben bunu tercih ettim,birde arkopharmayı gözüm tutmadı kutusu falan bi garipti.bilmiyorum iste bende amerikan malı diye gittim bunu aldım.Bide arkopharmaylan naturallife ın ki aynı fiyata geliyormus,gecen gun ikinci kürümü alırken eczacıya hesaplattım.Uzun süre kullanacğım icinde naturallife ınki aldımki daha hesaplı.Ben herkse tavsiye ederim ,hiçteyse güvenilir.

merhabalar, ben de bugun basladım naturallife bromelain ve boswellia serrata'ya. sabah ve öglen birer tablet aldım aksam da yemekle birlikte bi tane alıcam.. umarım bende de etkili olur. siz de ne kadar zamanda etkisini gösterdi ya da selülitlerinden kurtulanlar varsa ne zamandır kullanıyorsunuz?

Bende kullanıyorum natural life bromelain ve boswellia serratayı.Ama benim doktorum herbirinden 2 ser tane al dedi günde.İlk kutular bitti.ve bugune kadar aldıgım en iyi sonuclarımı aldım.İlk haftadan beri ortalama 2 ser kilo verdim,birde cildim inanılmaz gerginleşti.Selülitlerime gelince yok denecek kadar azaldı.Yukardaki yazılarda okudugum kadarıylan arkopharmayı tavsiyte etmişler fiyatı ucuz diye,benim doktorum taylan kümeli bromelainin en az 800 gdu olanı buda 750mg a denk geliyor ancak bu kadarı ise yarar dedi.arkophrmanın icind 200mg kadar var ,natural life ınkinde 750 mg var bromelain var.neyse yurtdsında cok modaymıs,arkdasım italyadan geldi dalga gecti bide benimlen daha yenimi kesfettin diye,neyse bnde bozuntuya vermedim zaten.Neyse herkese tavsiy ederim yalnız birde sunu yapı ,ben gunde bu haplar alrken 3 litreye yakın su iciyorum,tavsiye ederimmm

bende kullanmaya karar verdim ama selilütli bölgenin dışında gerginlik yüznüzdedemi oldu yani cildede faydası varmı

bende kullanmaya karar verdim ama selilütli bölgenin dışında gerginlik yüznüzdedemi oldu yani cildede faydası varmı

bide ben göğüs büyütücü krem kullanıyorum yağ dokusunu çoğaltan bi krem bu
acaba bu ilaçlar bu kremin etkisini yok edermi basenlerim var ama göğüslerim küçük bi yeri dolgulanştırıp diğer yeri eritmeye çalışıyorum sizce bu ilaçlar sorun yaparmı göğüsde biriken yağıda yok edermi

X