Cilt Bakımı Ürünleri Natural Sea Beauty ürünlerini kullanan arkadaşların dikkatine

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

sunprincess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2007
15
0
86
İstanbul
Merhabalar,
Natural Sea Beauty ürünlerini kullanan arkadaşlar var mı acaba ? Cilt bakım ürünleri hakkında yorum alabileceğim ?
sevgiler,
a.s.

benim kuru ve hassas bir cildim var.bu ürünün nemlendiricisi çok iyi geldi.şu an onu kullanıyorum.bir de gözaltını aldım yeni.şişkinlik,halkalar,morluklar ve kırışıklıklar için yoğun etkiliymiş.bakalım denedikten sonra yazarım tekrar.kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar bir mağazada bu ürünle ilgili kampanya vardı.Şuan kullandığım üründen memnun olmakla birlikte bir süredir bu ürünü de merak ediyorum ve bu başlık altındaki yorumlardan da tam anlamıyla fikir edinemedim.Var mı bu ürünü kullanıp da verdiğim paraya değdi diyen?Çok çok pahalı ve ben de hazır kampanya dönemindeyken denesem mi diye düşünüyorum?Yardım lütfen :kkk:
bu arada ben özellikle nemlendirici ile ilgileniyorum.

Son düzenleme:
Anlaşılan bu ürünü kullanan pek fazla kişi yok :((( Yanıt veren olmamış.Kararsızlıktan kurtulamadım bir türlü

merhaba ben kullanıyorum.nemlendiricisi, deniz tuzlu peeling'i, arındırıcı toniğini birde çamur maskesini.
nemlendirici çok iyi geliyor gerçekten etkili.peeling de bildiğin deniz tuzu var içinde.uyguladığın anda hissediyorsun farkı.çamur maskesini çok kullanmadım benim yüzüm problemli ve çok yağlı.yüzüm için ilaca başladığımdan bu ürünleri çok kullanamadım.şu an sadece nemlendiricisini kullanıyorum.diğerleri druyor dolapta.ama ben tavsiye ederim.loreal üretiyorum zaten.kutuların arkasında loreal ürünü olduğu yazıyor.

ben cilt temizleme jelini kullanmistim cok memnun kaldim bence loreal den daha iyi body shopun urunlerini de oneririm simdi body shop kullaniyorum cok memnunum cildi karma

hmm,çok teşekkürler,peki body shop'un hangi toniğini kullandın?ben e vitaminli serinin toniğini kullanıyorum ve cildim de karma ama çok uğraşıp da küçülttüğüm gözeneklerim kabak gibi ortaya çıktı yine,ama body shopun göz kreminden mamnunum,tavsiye ederim

body shop in aloe gentle wash temizleme kopugunu kullaniyorum cok guzel yumusacik yapiyor cildimi tonigini almadim ama iyidir herhalde nemlendiricim yosun ozlu body shopin yine..benim cildim karma e vitaminli serisi nasil yanaklarim cok kuruyor t bolgemi iyi geliyor yanaklarima yetmior..yanaklarima da burdan diadermine tavsiye etmisle onu aldim bir de garnierin vardi ucuzdu onuda aldim bakalim iyi gelir birisi ins..
bende vichynin gozalti kremi vardi aacyip yakmaya basladi onuda kullanamadim bodyshopinkini alip bi deneyeyium

dediğim gibi e vitaminli toniği karma olan cildime ağır geldi,e vitaminli nemlendiricisini gündüz kullanıyorum uv filtreli diye,akşam da sebamedin nemlendirici jelini aldım geçen gün,şimdilik sebamedden çok çok memnunum,tonik olarak da body shop bitsin sebamedin toniğini alıcam tekrar,çok memnun kalmıştım,alkolsüz olduğu için yıpratmıyo da cildi...memnun olduğum ürünler bunlar,bi tek şu toniğin bitmesini iple çekiyorum,aslında çok güzel tonik ama kuru ciltlere uygun

limango boxtan 4 ml ayak kremi geldi
annem ve ben sürdük o 4 ml i
çok memnun kaldım ama israil malı imiş, almıcam tabi ki...

Back
X