• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama natural colors

osge01

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2007
887
8
296
kızlar bugun birden karar verip natural colors bal köpüğü ve açık kumral aldım ikisini karıştırmayı planlıyorum
ilk defa bu byadan kullanacağım memnun kalamayan var mı yada bu ıkı renk kötu olur dıyen ??:hulya:

ne çok açık ne çok koyu altttta röflelerim vardı ustune kumral boyadı kuaf. şuanda da aktı 1 ay oldu yani...
altlar bal köpüğü üstler kumral gibi bişey bende bılmıyorum :)

kutuların üzerindeki renkler güvenilir olmuyormuş canm öyle duydum bi kaç yerden

ben daha önce bal köpüğü rengiyle açık kumralı karıştırp boyamıştım hiç güzel olmamıştı tek bal köpüğüne boyasan nasıl olur acaba bende tek renk bal köpüğüne boyamayı düşünüyorum inşallah istediğin rengi elde edersin..

ıyy hayır ya öyle çıkmasın o rengı hiç beğenmedım benn buğday tenlı olduğum için o renkler gıtmıyo tenımle aynı gıbı oluyor daha sarı ağırlıklı olsun ıstemiştim resme aldandım napsam kiii

kızlar saçımı natural clorsa boyamayı planlıyodum ama o resımdekı bal köpüğü benı korkuttu bende öyle kafama göre bı takılayım dedim

palette altın karamel ve neva colr altın sarıısını karıştırıp byadım rengı çok beğendım 3 renk saçımada uydu rengi :)
dipler karamel uçlara doğru sararıyor çünkü benım saçımda röfle var daha tam olarak kapanmayan ....
şimdilik beğendım sorun yok :)

kızlar saçımı natural clorsa boyamayı planlıyodum ama o resımdekı bal köpüğü benı korkuttu bende öyle kafama göre bı takılayım dedim

palette altın karamel ve neva colr altın sarıısını karıştırıp byadım rengı çok beğendım 3 renk saçımada uydu rengi :)
dipler karamel uçlara doğru sararıyor çünkü benım saçımda röfle var daha tam olarak kapanmayan ....
şimdilik beğendım sorun yok :)

güle güle kullan cnm

Back