Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mentor protezi sormamışsınız ya,hani bu forumda genelde Mentor protez sizin bahsettiğiniz protezlere göre sert yazılıyorya.Öylemi düşünüyorsunuz,bir biliginizmi var? Diye merak ettim.Neden Mentor değilde Natrelle allergan.Yada şöyle sorayım,doktorunuz sadece bu markayımı kullanıyorda siz onun için Natrelle yi sormuşsunuz?oyle birsey yazmadım ki niye böyle bir tepki verdiniz anlamadım .
canım sanırım bende natrella olucam cumartesi zaten doktorum natrella öneriyor. ben dedim mentor çok, istersen mentorda olur dedi ama natrella karar kıldım. bir çok çeşitmi var özellik belirtmişsin soft touch truform 2 seri falan. kaç cc yaptırdın?Bana natrella takıldı canım ve 25 gün olmasina rağmen baya yumusaklar truform 2 serisi takıldı soft touch. Ama kimisi yumuşak meme sever kimisi sert tercih meselesi ama ben memnunum canım öneririm :)
Truform 2 yumsak serisi canım :) seni takibe alıyorum resimlerime bakabilirsin. 255cc takıldı benim memnunum :)canım sanırım bende natrella olucam cumartesi zaten doktorum natrella öneriyor. ben dedim mentor çok, istersen mentorda olur dedi ama natrella karar kıldım. bir çok çeşitmi var özellik belirtmişsin soft touch truform 2 seri falan. kaç cc yaptırdın?
bende 10 gün önce ameliyat oldum doktorum natrella trf 295cc kullanmış bende çok memnunumBana natrella takıldı canım ve 25 gün olmasina rağmen baya yumusaklar truform 2 serisi takıldı soft touch. Ama kimisi yumuşak meme sever kimisi sert tercih meselesi ama ben memnunum canım öneririm :)
süperler maşallah tesk ederim :)Truform 2 yumsak serisi canım :) seni takibe alıyorum resimlerime bakabilirsin. 255cc takıldı benim memnunum :)
merhaba bende amelıyat olamayı dusunuyorum suan para bırıktırıyorum ıst önerebılecegınız ıyı bır doktor var mıTruform 2 yumsak serisi canım :) seni takibe alıyorum resimlerime bakabilirsin. 255cc takıldı benim memnunum :)
yeni üye olduğunuz için, mevcut fotoğrafınızdan bir albüm yaparsanız, bizlere güven sağlayabilirsiniz. ve siz bizlere güven verirseniz, sizi izlemeye alırız, fotoğrafları görebilirsiniz.fotolarinizi nasil görebilirim acaba. ben B Cup 275 300 arasi tercihimdi ama doktorum natrell yerine Mentor ve 350 önerdi aradaki farki sizde görebilirim belki
Benimkinin aynisi Benim takilali 15 ay oldu. Baya iri oldular sizde durum nasilbende 10 gün önce ameliyat oldum doktorum natrella trf 295cc kullanmış bende çok memnunum
Nermincim benimde bir hafta oldu tam aynı şekilde 295cc natrella :)bende 10 gün önce ameliyat oldum doktorum natrella trf 295cc kullanmış bende çok memnunum
merhaba bende en kısa zamanda amelıyat olucam ıns truform natrelle gore daha mı yumusak oluyor?? mettor en ıyısı degıl mıydı kafam karıstı yıneTruform 2 yumsak serisi canım :) seni takibe alıyorum resimlerime bakabilirsin. 255cc takıldı benim memnunum :)