• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasır için yardım

shekernil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2012
158
0
66
selam kızlar sağ ayağımda küçük parmağımın altında ayakkabılardanmıdır nedir bilemiyorum sertlik oluştu ve nasıra dönüştü yaklaşık bir senedir tırnak makasıyla kesip alıyordum bi ara gene çıkıyordu şimdide aynı şekilde sol ayağımda küçük parmağın altında çıktı yayılmasından korkuyorum bana önerebileceği bişey olan varmı şimdiden teşekürler

eczaneler de siiller için olan asitler var. oje gibi sürüyorsun siile ondan alıp nasırına sürebilirsin yumuşatıyor deriyi kaldırırsın böylelikle ben hem siil hem nasır için kullanmıştım cnm :)işe yaradı :32:

bir de nasıl bandı var eczanelerde satılıyoor. yara bandı gibi bişi yapıştırıyosun nasırı eritiyor...:32:

Benimde küçük parmağımın üstünde var o sertlikten :30::30::30::30: Ben bant alıp yapıştırıyorum bant o bölgeyi kaldırıyor... Sürekli tekrarlamak gerekiyor yalnız... Tuba isimli banttan al ben en çok ondan memnun kaldım :34::34::34:

ojeli gibi nasır ilaçlarından aldım dökene kadar çok kötü bi görüntü oluştu ama yeniden çıkardı :( bitkisel bi çözümü yokmu acaba bunun

bende de var aynı bela serçe parmağımda bant takıyorum 4 5 gündür ama tamamen geçmiyor :(

cok tiksinirdim ama basıma geldı sanırım kucucuk parmagımın ıcıne dogru ılrleyen sonunda siyahlık görünen bişi iğrençç nasıl kurtulurum dedim tuba dıe bır bant onerılıyor denicem inş işe yarar

benimde sağ serçe parmağımda var. benim anlamadığım touklu ayakkabı giymem, hep rahat ayakkabı giyerim.

spor ayakkabı giyerim. neden beni bulur anlamam.

bu arada hamileyken nasır bandı problem yaratmaz değil mi. bu aralar bendede ağrılar artmaya başladı. bir eczaneye gidip gene alayım nasır bandı.

o da bir işe yaramıyor ya neyse artık.

Back