Nasır belası :(

sevimlicosh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2021
2.950
5.527
28
Merhaba , ayagimda serce parmagimla onun yanindaki parmagin arasinda nasir var (yani her iki parmakta ,biri birinin yastığımı ne oluyormus).
Oyle domatesle yakiyla falan gececek bir nasir degil senelerdir ugrasiyorum her ay biraz torpuleyince rahatliyorum ama 15 gun suruyor gene ayni hale donuyor ve inanilmaz bir aci.
Seneler once gittigim bir doktor sakın aldırma demişti ama ozaman daha yeni oluşmuştu , simdi internetten lazerle tedavi ve ameliyat konularini arastiriyorum .hepsi icin cok kotu yorumlar var eskisinden beter oldu diye.siz veya cevrenizde hic lazerle ve ameliyatla nasir aldiran var mi? Memnunlar mi ?iyilesmeleri ne kadar surmus ?
rahat rahat yurumek istiyorum artik ama cokta korkuyorum
Bilenler yazarsa sevinirim

Beter bişey benimde iki ayak serçe parmakta var hep ayakkabidan oldu. Umarım bı çaresi vardır bende göz atayım. Geçmiş olsun sizede

Nasır mı yoksa siğil mi? Yıllar önce ayak altımda nasır sandığım şey siğil çıkmıştı ve oje gibi sürülen bi ilaç vermişti doktor. Şükürler olsun komple geçti gitti.

Bi tanıdığın ayak altında büyük bir nasır (1cm çapı) vardı, nasır bantı ile iplik iplik çıkmıştı. O görüntüyü hiç unutmam

O verdiği acıyı çoook iyi bilirim.
Çok geçmiş olsun.

Hayir nasir ,sigil degil. daha once doktora gosterdim .

Babam yaktırmış sonra tekrarlamadı bir daha aynı yerde. Bir sorun da yaşamadı sadece yakılırken acıyormuş.

Lazerle mi yaktirdi ?
Uzun yıllar önceydi yani sanırım en az bir 15 yıl oldu o zaman lazer var mıydı bu tedavide bilmiyorum ama muayenehanede yaptırmıştı. Yani merdiven altı bir yerde sağlıksız bir yöntem değildi.

Podolog a gitmelisiniz. Medikal şekilde hallediyorlar. arkadaşımın ayakları berbat haldeydi podolog 3 seansta yok etti hepsini

Geçmiş olsun çare bulabildiniz mi bende de var kötüleşiyor gittikce

Benim elimde 5 tane vardı ve babam bir hocaya okuttu ve geçti başkası söylese inanmazdım ama bunun duası varmış gerçekten inanmayarak yaptırdım okurken dinledim ve diğer elimle dokundum her birine ayrı ayrı dua okudu bir süre sonra yok oldular

Aaa benim parmak nasırimdan :) nasir banti alip yapistiriyorum 3 gun sonra yumusamiş oluyor kenarlarini kese kese cikariyorum rahat cikiyor uzun sure cok rahat ediyorum kos al

Okutulunca gecen şey bildigim kadarıyla siğil ,nasır degil .nasırınızı mı siğilinizi mi okuttunuz ?

En son aspirin vazelin yontemini denedim iyi geldi .
1 aspirinin kirip toz oluncaya kadar havanda dovuyoruz sonra ustune bir cay kasigi kadar vazelin ekleyip macun kivamina getiriyoruz.

gece bunu surup yara bantiyla bantliyoruz . Ertesin gun bu banti cikarmadan geziyoruz ve akşamına tekrar ediyoruz .

nasir daha bir yaniyor ben 3 gun uste uste yapabildim sonra ordaki kabuk kalinlasti ve elle cekilir hale geldi .elimdeki tirnakla hafif vekistirerek söktüm .

onu cekince baya bir rahatladim ama tamamen geçtiğini soyleyemem cunkü derin bir nasır etin icinde oluyor ama yuzde 90 rahatlatti.(bu yöntemi internette bulup denedim ,sizde aratabilirsiniz)

şuan yaz oldugu icin hep sandalet giyiyorum bir problemim yok.sanirim kisin ayakların havasız kalmasıda etkiliyor. ben yukarida yazdigim.yontemi tavsiye ederim .

Bunu gorselden anlamak cok zor cunku doktorlar bile nasir ile sigili bazen karistirabiliyor .bicok kisi internette doktora gittim nasir dedi baska doktora gittim sigil dedi ilaç verdi geçti olabiliyor .benimki sigil degil baya nasir ayak serce parmadigimin arasinda karsi parmaktada yastik denilen olusum var .sizinki ayakta cikmis sigil olabilir ama genede deneyecgim .denedikten sonra yazarim . Benimki bir mercimek tanesinden biraz daha buyuk ve derinin altndaki kisim elinize geliyor dokununca .asagidaki gorsele daha cok benziyor.

Eklentiler

• Screenshot_2023_0719_002934.png
    531,6 KB · Görüntüleme: 57
Benim elimde kiler nasır yakisiyla çıkmadı içinde siyah ince şeyler vardı nasirdi yani siğili biliyorum o daha yuvarlar oluyor benim nasirima halk arasında çivi de deniyordu bunu aynısı işte sadece içinde siyah belirli şeyler vardı yakıyla yumuşayıp çıkıyordu sonra tekrar oluyordu

Çok teşekkür ederim cevabınız için deneyeceğim hemen .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…