Fluke Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2011 65 0 36 İzmir 24 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Fluke #1 kızlar boyasız koyu kestane saçı platin rengiylee boyasam nasıl bir sonuç elde ederim.
D deepinside86 Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Haziran 2011 435 1 46 38 İstanbul 24 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Fluke #2 açıcı kullanmazsan sonuç alamazsın, Sea Color | SeaColor| Sea | Color | Sea Color Sa Boyasi | Hair Dye | SeaColor.com | Hrrem Sultan | Hrrem Karameli | Hrrem Sultan Sa Rengi | Hrrem Bakiri | Hrrem Sai | Hrrem Sultan Sai | Muhtesem Yzyil | Hrremin Sa Rengi | bu markanın kumral ve sarı tonlu boyalar kısmında açık kumrala bakmanı tavsiye ederim, boyada açıcı özelliği var, önce bu renge ordan platine geçebilirsin bence
açıcı kullanmazsan sonuç alamazsın, Sea Color | SeaColor| Sea | Color | Sea Color Sa Boyasi | Hair Dye | SeaColor.com | Hrrem Sultan | Hrrem Karameli | Hrrem Sultan Sa Rengi | Hrrem Bakiri | Hrrem Sai | Hrrem Sultan Sai | Muhtesem Yzyil | Hrremin Sa Rengi | bu markanın kumral ve sarı tonlu boyalar kısmında açık kumrala bakmanı tavsiye ederim, boyada açıcı özelliği var, önce bu renge ordan platine geçebilirsin bence
Fluke Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2011 65 0 36 İzmir 24 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Fluke #3 bir bakıyımm, ben platin istemiyorum böyle bi ton elde etmek istiyorum ama nasıl olucak bilmiyorum