Saç Rengi ve Saç Boyama nasıll olmuşş? )=

kardeşş şimdi açık konuşum yüz rengine pek uymamışş..
seni soluk göstermişş..
nacizane fikrimm bu benim

[/URL][/IMG]

kızıldan bal sarısınaa =/ nasıl olmuşş yorum yaparmısınızzz :a015:

bu tonu pek sevmiyorum. kusura bakma.. tabii zevkler farklı farklıdır. biraz koyulttur . yüzüne renk uyum sağlamamış. kaşlarda çok koyu kalmış. koyu renk sana daha yakışacaktır...

solgun göstermiş bence,canlı durmuyor.Makyajsız iyice solarsın.

yaa zaten istediğim renk bu değildikii ama saçımın kendine gelmesi için bu renk yapıldı bu öylesine bir boya gibi birşey ewet yüzümü çok soluk gösteriyor çnkü ten rengim açık hastalıklı gibi duruyor makyajsız filan..zaten koyu deilde tam cırt sarı istiyorum ajda pekkan gibi sengözlerimebaksanab

canım açıkçası sevmediğim bir sarı tonu yapmışsın herkes söylemiş ama evet kaşların koyu kalmış.. bir de cart sarıya geçiş rengim bu demişsin. açıkçası cart sarının da sana gideceğini sanmıyorum ten rengin çok açık ve gözlerin baya bi koyu çünkü bence sana doğal renkler daha iyi gider tabiiki zevk ve karar senin. ama bu tonda kalma cart sarı bile bundan daha iyi olur inan..

yorumun için teşekkür ederim cnm saol ama göz kısmını pek anlayamadım sarı saçlıların gözleri hep renkli yada çok mu açık oluyor:s

walla bu rengi isteyerek gerçekten boyatmadım ama kızılı bu kadar açmak bile mucize oldu bizim için saçı kurtardık en azından amacımız saçı kurtarabilmekti onuda başardık bu açıdan mutluyum =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…