Saç Rengi ve Saç Boyama nasıll olmuşş? )=

hiç moralini bozma ya 2.de tam oturur renk,ben dışarı çıkamamıştım ilk başta :) dipler başka uçlar başka falan hahaah siyah kalsaydı keşke bile demiştim yane ama inş bende 2.de düzelmesini umuyorum..sen yıpranmadı diosun ne güzel bnmkiler ıslakken çekince kopuyo ilk başta fönlüyken falan anlamaıştım yıprandığını 2-3 günde bir yağ sürüyorum ama gelişme yok daha..

kaşlarının renginide açarsa tam süpeyy olur sengözlerimebaksanab

cnm az kaş rengini açtırsan yetrlii tenine güzel olmuş.

tatlım kızıldan bu renge bence çok iiiii dönmüşün canım kızıl zor bi renk çünkü bence gayet iiii bu bide ilk boyama boyadıkça da da oturur rengi:)canım ne renk kullandı kuaförün bi bilgin varmı?

walla lorealin katologuydu yanılmıyorsam bal rengi diye geçiyor diplerm birebir aynısı olmadı ama uçlarım katalgtkinin aynısı oldu yaa kimse beğenmedi hani bir tabir ya ya .. rengi diye herkes öyle olmuş ddii morelim bozuldu ya=(

Kuaförün çok iyiymiş, kızıldan çok güzel renk karmaşası olmadan döndürmüş. Bence çok gzel canım sadece kaşlarını 1 ton açtır, daha fazlası hoş olmaz gibi..

ewet eğer kaşım çok açılırsa birleşmiş gibi olur ama ben kaş içinde beklesem mi diyorum çnkü 2ci boyada hani biraz daha otrcak saç dipleri koyulaşack azcık daha ozaman kaşım açık kalırsa sırıtır diye korkuyorum şimdlik böyle koyu kalsın zaten simsiyah deil kaşlarım açık kahwe 2ci boya bir hafta sonra olacak ozaman açtırırrım ayrıca kuaför gerçekten çok iyiydii korkarak yaptı saçımıı zaten ama kendi bile şaşırdı saçımın dökülmemesine filan dayanıklı dedi ama bir daha asla açtırma kmseyede aldırma uzun bir süre bu saçı kullan dedi=))ama ben yine aldırıyorum herkese tabii giidip koyu yapmamak içinn kendimi zor tutuyorum..

tatlım kaşlarını boyamanı tavsiye etmemekle birlkte eğer bunu kulanıcaksan 1-2 ton açabilrsin kaş rengini çünkü ancak öle yüzünle doğal bir renk yakalayabilrsin şutarafagitti
ten renginle uyumlu olmuş fakat dediğim gibi kaşlara.s
he yok ben bidaha boyatıcam diyorsun azcık bekle a.s

ewett cnmm cmtsi tekrar boyatcm kaşlarıda ozaamn elletirim çnküü tonunda ufak bir değişiklik olacak dipler koyulaşacak birazcık daha ozaman kaşa karar werecm aslında bende açtrmak istiyordumda kuaför öyle dedi diye eletmedim

ben cok begendim rengi.. ama kaslarını ya actır yada incelt.. bide cok olmasada makyaj ister bu sac bence.. yoksa cok soluk durur yüzün...

saçlarının rengi güzel olmuş ya cnm bende siyahtan açtırdım dün ama bayağ koyu bi renk yine de ben küllü kumral istiyorum kendi saçım kumral çünkü kendi rengime dönmek istiyorum benim de saçımda kopma fln olmadı çok şükür ama bi daha ki boyayı ne zaman yaptırıcam off sabırsızlanıyorum istediğim renk bu değil sen şimdi 2. boyayı kaç gün sonra yaptırmış olucaksın saçım çok yıpranmasın istiyorum uzatıyorum yaa

walla cnm ben boyamı 10gün sonra yaptıracaktım ama üzülerek söylüyorum saçlarımda hafif yanma war 2ci banyoda belli oldu ama çok az oda sadece bir kısmı ucunun...annem kızdı 1ay sonra yaptr dedi dibi gelmeden boyatmam lazım saçımın şimiden dibinden siyahları gözüküyor 4gün oldu=)nası iş anlamadım...ben 1ay sonrayı bekleyemem tam 10 gün sonra boyatırım saçım şu anda 5gün oldu bir hafta sonra boyatırım eğerr yıpranırsa sana söylerim boyatmaz beklersin sende acele etme bence küllümango arkadaşım bana demişti saçın sağlığı daha önemli diye gerçekten öyleymiş rengini geç şimdilik gözün alıştıkça sorun olmuyr önemli olan sağlığı yanmasın dökülmesin yeter rengini elbet tuttururuz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…