Senin biraz daha zamanın varmış. Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahTesadüf bende öyleyim.
son 6 ayım kaldı.
Neden bütün gün evdesinizKızlar 2.5 aylık bebeğimle bütün gün tekim eşim bazen evde oluyor ama yine de çok sıkılıyorum bebeğimi nasıl oyalayacagimi bilmiyorum konuşuyorum kucakta gezdiriyorum sallıyorum ama yinede gün bitmiyor sanki şişede öyle oluyor mu ? Uyuduğu ilk fırsatta yemek çamaşır falan zaten... Annelik gerçekten zormuş ama gülüşü yeter...
Nereye çıkarayım koydeyim zten ama bahçe var evin etrafı varda uyumazki besiksiz arabsida yok dha erken diyorlarNeden bütün gün evdesiniz
Hergun dısarı cıkarmalısınız
Mumkunse dısarıda oglen uykularından birini yapmalı.
Bu bence bır kural olmalı
Ben ilk 7 ay kanguruda uyuttum dısarıda ben geziyordum o bana kanguruyla baglı uyuyordu.Nereye çıkarayım koydeyim zten ama bahçe var evin etrafı varda uyumazki besiksiz arabsida yok dha erken diyorlar
Hayır yok ama uyurmu ki sallanmaya çok alışık bazen emerken çoğunlukla da beşikte uyurBen ilk 7 ay kanguruda uyuttum dısarıda ben geziyordum o bana kanguruyla baglı uyuyordu.
Kangurunuz var mı
Yururken sallanma hıssı var ya ıyı gelıyor. Anne karnını anımsıyorlarmısHayır yok ama uyurmu ki sallanmaya çok alışık bazen emerken çoğunlukla da beşikte uyur
Yururken sallanma hıssı var ya ıyı gelıyor. Anne karnını anımsıyorlarmı
Bende sezaryenle dogum yaptımHangi kanguruyu tavsiye edersiniz ama ben sezeyanliyim bişey olmaz dimi
Kanguru dediginiz bu annenin canta gibi giydigi şeymi? Bana bacaklari ayrik olur 6. Aydan sonra kullan diyolar . Sling almayi dusunuyorum bendeBen ilk 7 ay kanguruda uyuttum dısarıda ben geziyordum o bana kanguruyla baglı uyuyordu.
Kangurunuz var mı
Evet kanguru canta gıbı giyilenKanguru dediginiz bu annenin canta gibi giydigi şeymi? Bana bacaklari ayrik olur 6. Aydan sonra kullan diyolar . Sling almayi dusunuyorum bende
Bende sezaryenle dogum yaptım
Bence en ucuzundan denemeye baslamak lazım
E bebek' e gıtme sansınız
Giderim bakarım Bir ara sizin bebeğiniz kaç aylık tek mi baktınız nasıl geçirdiniz aylarıBende sezaryenle dogum yaptım
Bence en ucuzundan denemeye baslamak lazım
E bebek' e gıtme sansınız var mı
Haberleri degil bilgileri yok ama her konuda fikirleri var en cok onlar sinirimi bozuyolarEvet kanguru canta gıbı giyilen
M pozısyonlu kangurular 6 aydan oncesı ıcınde sonrası ıcınde uygun bu arada
Eksik bilgilendirmişler sizi
Belki haberleri yoktur
Onlar hıc bıtmezlerHaberleri degil bilgileri yok ama her konuda fikirleri var en cok onlar sinirimi bozuyolare bebege gidicem birazdan bakarim cok tesekkur ederim
Sağol tskSenin biraz daha zamanın varmış. Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Gercekten hic susmuyolar psikolojimi bozuyolar cok etkileniyorum ben uzuntuden sutum kesildi benim cok takintiliyim kizim konusunda. 14 sene sonra tup bebekle oldu cok ugrastim olsun diye. Bana aparatla emziriom diye annelik duygusu yoktur sende bile dediler.. neler neler nasi takmamayi ogrencem bilmiyorum ciddenOnlar hıc bıtmezler
Yazın sıcağında bu cocuk üşür
Ya da cocuk tam şapkasını cıkarırken Annesı o cocuk üşür nıye şapka takmadın dıyen manyak ruh hastaları. Şapkayı cocuk Suan cekti ya.
Şok oluyodum
Altıncı aya geldıgınde cocuk susuzluktan öldü öldü. Su vermediniz altı ay. Bak nasıl ıcıyo onca ay susamıs dıyen mesela
Dur daha bıtmedı
Sadece altı ay emzirmek yeterlı
Gerisi bos sütmüş
Ha bu arada bazı annelerin sütü zehirli bebegi öldürüyo dıyen mi dersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?