baby sling kullanırsanız bebeğinizi kendinize sarıp her işi beraber yapabilirsiniz, bol bol dışarıda yürüyüş, ev işleri, yemek yapabilirsiniz..Hayır kullanmadim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baby sling kullanırsanız bebeğinizi kendinize sarıp her işi beraber yapabilirsiniz, bol bol dışarıda yürüyüş, ev işleri, yemek yapabilirsiniz..Hayır kullanmadim
ben 2 yılda anca geldim kendime, kişiden kişiye değişiyor bu lohusalık işi..Ne zaman bitecek bu lohusalık 3. Aydayiz
baby sling kullanırsanız bebeğinizi kendinize sarıp her işi beraber yapabilirsiniz, bol bol dışarıda yürüyüş, ev işleri, yemek yapabilirsiniz..
Umarım sürmez ya okadarben 2 yılda anca geldim kendime, kişiden kişiye değişiyor bu lohusalık işi..
o uyudukça siz dinlenseniz daha iyi olur.Dururmu onda bilmiyorum daha zor olur sanki uyudkca ypmya calisiyorum
Keşke..o uyudukça siz dinlenseniz daha iyi olur.
1.5 aylik benimkisi izliyo hatta bazen tv izliyo hemen kapatiyoruz tvyi . Tv bakmasın diye oyun halisi aldik uzerinde 0+ ay yazandan aldik biz. Aynasi falan var ole inceliyo bakiyo. Öneririm yani 1 saat yatsa onda kar sayiyorum cunku benim kizim pek uyku seven bi kiz degil yemek yaparken onu reflu yatagiyla masanin ustune yatiriyom ole yapiyom. Yalnizlik gercekten zor. Oyle imreniyorum ki aile apartmanlarina falanAlmadım oynamaz diye düşünüyorum günler sene gibi geliyor ya
Oyle oluncada işler kalıyo ki valla bi duzen oturtmak cok zormuş yalnizlik daha zor.o uyudukça siz dinlenseniz daha iyi olur.
Yalnızlık felaket bişey en azından tam söyle 6-7 ay olsaOyle oluncada işler kalıyo ki valla bi duzen oturtmak cok zormuş yalnizlik daha zor.
Ben hem zaman hizli gecmesin istiyorum hemde bir an once bi duzenimiz olsun istiyorum.. ama bu hallerinin tadini cikariyorum.. bidaha asla bu zamanlarini gormicez annesi tadini cikarYalnızlık felaket bişey en azından tam söyle 6-7 ay olsa
işleri düşünmeyeceksiniz artık, her şey dört dörtlük olmaz, sütünüz dinlenmeniz sabrınız daha önemli..Oyle oluncada işler kalıyo ki valla bi duzen oturtmak cok zormuş yalnizlik daha zor.
Bende öyle ama bnde bir sıkıntı bunalım var ya çok garip bir his hamileliktede oluyordu bir yere sigamiyorum sanki dünya dar geliyor herşeyi bırakıp kaçmak istiyorum gibi... Niye böyle acabaBen hem zaman hizli gecmesin istiyorum hemde bir an once bi duzenimiz olsun istiyorum.. ama bu hallerinin tadini cikariyorum.. bidaha asla bu zamanlarini gormicez annesi tadini cikar
Benim sütüm kesildi zaten sol gogsum uzuntuden sag gogsum var sadece mama ve tek meme ile idare etmeye calisiyoruzişleri düşünmeyeceksiniz artık, her şey dört dörtlük olmaz, sütünüz dinlenmeniz sabrınız daha önemli..
Destek alsana psikolojik belki su yenidogum yapanlar depresyona giriyo oyle biseydir.Bende öyle ama bnde bir sıkıntı bunalım var ya çok garip bir his hamileliktede oluyordu bir yere sigamiyorum sanki dünya dar geliyor herşeyi bırakıp kaçmak istiyorum gibi... Niye böyle acaba
Yok ya kendimi hep telkin etmye clisyorum. Sizin çocuk KacaylikDestek alsana psikolojik belki su yenidogum yapanlar depresyona giriyo oyle biseydir.
1.5 aylik benim kızım. Bizim gece uykumuz hic yok bi duzen oturtamadimYok ya kendimi hep telkin etmye clisyorum. Sizin çocuk Kacaylik
Tesadüf bende öyleyim.Ben de hamileyim evde vakit geçmiyor bir türlü. Doğurunca çocukla oyalanirim vakit geçer diye düşünüyorum. Konuyu takipte kalayım belki fikir edinirim
Otururur yavaş yavaş artk blki1.5 aylik benim kızım. Bizim gece uykumuz hic yok bi duzen oturtamadim
Acaba bende mi alsam bakar mı ki tv ye bakıyor 5-10 dakka bazen1.5 aylik benimkisi izliyo hatta bazen tv izliyo hemen kapatiyoruz tvyi . Tv bakmasın diye oyun halisi aldik uzerinde 0+ ay yazandan aldik biz. Aynasi falan var ole inceliyo bakiyo. Öneririm yani 1 saat yatsa onda kar sayiyorum cunku benim kizim pek uyku seven bi kiz degil yemek yaparken onu reflu yatagiyla masanin ustune yatiriyom ole yapiyom. Yalnizlik gercekten zor. Oyle imreniyorum ki aile apartmanlarina falan
Bence alın sizinki daha buyuk tv izlemesin ona baksinAcaba bende mi alsam bakar mı ki tv ye bakıyor 5-10 dakka bazen