1.5 aylık ayni durumdayim biseyler mi yapmam lazim diye düşünüyorumKızlar 2.5 aylık bebeğimle bütün gün tekim eşim bazen evde oluyor ama yine de çok sıkılıyorum bebeğimi nasıl oyalayacagimi bilmiyorum konuşuyorum kucakta gezdiriyorum sallıyorum ama yinede gün bitmiyor sanki şişede öyle oluyor mu ? Uyuduğu ilk fırsatta yemek çamaşır falan zaten... Annelik gerçekten zormuş ama gülüşü yeter...
Almadım oynamaz diye düşünüyorum günler sene gibi geliyor ya1.5 aylık ayni durumdayim biseyler mi yapmam lazim diye düşünüyorumgüm bitmiyo o uykuya ben işlere yalniz olmak gercekten cok zor gece sabah olmuyo gunduz aksam olmuyo oyun halisi falan aldinizmi ?
Bir an önce büyüsün istiyor insanBen de hamileyim evde vakit geçmiyor bir türlü. Doğurunca çocukla oyalanirim vakit geçer diye düşünüyorum. Konuyu takipte kalayım belki fikir edinirim
Şu an bana niye öyle geliyor bilmiyorum tek basimayim diye mi hep böyle kalacak bu günler geçmeyecek diyorum hem geçsin istiyorum hem de ozleyecegimi biliyorum.. değişik ruh hallerindeyim..Ev işi her zaman olur bitmez dert etmeyin onu.
Havalar ısınıyor artık bebek arabasına koyup dışarı çıkın hem ona dışarısı iyi gelir hemde size vakit iyi geçer.
Ben evdeyken çocuğa sürekli kartlarla (siyah beyaz zeka kartları) oyun yapardım, yanına yatar beni anladığını düşünerek ona hayatımı ve bundan sonraki hayatımızı anlatırdım
Şu anda 1 yaşında artık birlikte oyun kuruyoruz vakit çok hızlı geçiyor gerçekten kıymetini bilin dün akşam hangi ara bu kadar büyüdün diye 15 dakika sarılıp ağladım
Zormuş ya şu an kaç aylıkBenim bebeğim ilk 4 ay kolikti. Sadece kucağımda zıplayınca duruyordu. Gün boyu kucağımda bebekle hopluyordumuyuduğu nadir zamanlarda da yemek yemeye çalışıyordum
21 aylık.. Gerçekten zordu ilk aylar. Sonrası çok keyifliZormuş ya şu an kaç aylık
Tam olarak ne zaman keyifli olmya başlıyor21 aylık.. Gerçekten zordu ilk aylar. Sonrası çok keyifli
Tam olarak ne zaman keyifli olmya başlıyor
Amin.. herkes bunlar iyi günlerin diyor ya korkutuyorlar4 5 ay civarı artık gaz problemleri azalıyor. Tepkileri falan değişiyor. Sonra oturmaya dönmeye başlıyorlar. Her aşaması çok keyifli. Allahım isteyen herkese nasip etsin
Bana da öyle demişlerdi. Tabii bebek büyüdükçe uğraşılması gereken şeyler artıyor. Ama en azından artık kendini ifade ediyor, belli bir düzen oturuyor. İlk 4 ay benim zordu gerçekten. Bebişler sağlıklı olsun da hiçbir şey önemli olmuyorAmin.. herkes bunlar iyi günlerin diyor ya korkutuyorlar
kızım şimdi 3 yaşında ama böyle bebeyken ve ben de evdeyken aynı sizin gibiydim.. zaten memede uyuyan bi bebekti, memeden ayrılınca hemen uyanırdı, akşama kadar otururdum o kucağımda uyurdu, dizi seyrederdim.. eşim gelince yemek yapardım.. ama zaman geçti, o günler geride kaldı, şimdi bazen yine başbaşa vakit geçirdiğimiz oluyor, çok keyifli geçiyor, beraber çamaşır asıyoruz, yemek yapıyoruz, kitap okuyoruz, parka gidiyoruz..Kızlar 2.5 aylık bebeğimle bütün gün tekim eşim bazen evde oluyor ama yine de çok sıkılıyorum bebeğimi nasıl oyalayacagimi bilmiyorum konuşuyorum kucakta gezdiriyorum sallıyorum ama yinede gün bitmiyor sanki şişede öyle oluyor mu ? Uyuduğu ilk fırsatta yemek çamaşır falan zaten... Annelik gerçekten zormuş ama gülüşü yeter...
Ya sürekli kafamda gün bitmiyor nasıl geçecek nasıl büyüyecek diye geçiyor sanki hep böyle kalacak diyorum çok sıkılıyorum bunalimdamiyim bilmiyorum annemler yanimdaydi düne kadar yani 3-4 gün geldiler biraz kafa dağıttım gibi ama sürekli birileri olamaz ki yanımda bilmiyorum koydeyim sehirdede değilim aramiz 30-40 dkkızım şimdi 3 yaşında ama böyle bebeyken ve ben de evdeyken aynı sizin gibiydim.. zaten memede uyuyan bi bebekti, memeden ayrılınca hemen uyanırdı, akşama kadar otururdum o kucağımda uyurdu, dizi seyrederdim.. eşim gelince yemek yapardım.. ama zaman geçti, o günler geride kaldı, şimdi bazen yine başbaşa vakit geçirdiğimiz oluyor, çok keyifli geçiyor, beraber çamaşır asıyoruz, yemek yapıyoruz, kitap okuyoruz, parka gidiyoruz..
sabredin zaman geçiyor, bebekler büyüyor, büyüdükçe her şey daha güzel olacak
geçecek, sadece sabredin, onun bebekliğinin tadını çıkarın..Ya sürekli kafamda gün bitmiyor nasıl geçecek nasıl büyüyecek diye geçiyor sanki hep böyle kalacak diyorum çok sıkılıyorum bunalimdamiyim bilmiyorum annemler yanimdaydi düne kadar yani 3-4 gün geldiler biraz kafa dağıttım gibi ama sürekli birileri olamaz ki yanımda bilmiyorum koydeyim sehirdede değilim aramiz 30-40 dk
Hayır kullanmadimgeçecek, sadece sabredin, onun bebekliğinin tadını çıkarın..
siz şimdi hala lohusasınız, bu dönemde insan kendini bi iyi bi kötü hissedebilir, normaldir, yadırgamayın kendinizi.
baby sling kullanıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?