• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl yedirmeliyim

yaseminsen

rabbım sen evladımı koruu
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2007
1.488
12
116
38
İstanbul
ya kızalr benım oglum ek gıdaya gectıgımden berı corba yemek pure vs bısey yemıyor sadece tatlı syelerı sevıyor mesela muhallebı meyva yogurt gıbı o kadar napıcam ya kafayı yıycem yardım edınnnn
ne guzel corbalar yapyıorum yemekler yapıyorum daha agzına deymeden abslıyor aglamaya ıstemıyor ama muhallebıyı bayılarak yıyor napıcam senağlama

ahh bu yaramaz bebıslerımız yokmu yasemıncım adamı verem eder topraaga gomerler yaaa aynı dert bızdede var ne olcak bu yenı nesıl bıdısların halı bılemem artıkkk

ayni sorun bizdede var.sebze püresi ve corbalarin tadini alinca agzini kilitliyor resmen.ama tatli olunca dibini görene kadar mutlu mutlu yiyor.nasil olacak bilmiyorum...

benim oğlumda sebze çorbası hariç diğer yaptığım çorbalardan yiyor tatlıtıda çok seviyo bide salatananın suyuna bayılıyo çok seviyo. tuzlu ve ekşi olmamak şartıyla deneyin arkadaşlar...

çorbayı biberonla içirmeyi denediniz mi hiç? ben beğenmediği yiyecekleri genelde blenderdan geçirip biberondan akacak kadar sulandırıp öyle veriyorum... o zaman yiyor:)

cnm onemlı olan kasıkla yemesı bende verdım bı kac kere corbayı bıberonla ama az yedı ıkıncısı kasıkla yemesı onmelı ahh napıcam bılmıyorum valla

benim oglumda tatlı sevmiyor çorbaları yiyor ama muhalebeyi zor veriyorum ve hala kaşıkla yemeyi beceremedikenarlardan hep akıtıyor üst baş mahfoluyor

benim oğlum daha bir değişik :)))) muhallebisini kaşıkla asla yemiyor biberonla yiyor. yedirebildiğim diğer şeyleri kaşıkla uğraşa uğraşa yediriyoruz bakalım .. ne diller döküyorum masgot oldum oğlanın elinde.

Back