- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.758
-
- Konu Sahibi pembebogurtlen91
Gram altın ya da döviz bence
şu aşamada gram altın mı mantıklı olur yanialdığın bileziğe bağlı olarak zarar edebilirsin evet
bunun yanında bazı kuyumcular bileziğe bakır karıştırıyor diye duymuştum
tanıdık kuyumcu varsa ondan alabilirsin
çeyrektede üzerinde yazılı olan yıla göre fiyat değişir ne kadar eski ona göre düşüyor azda olsa
ata altında da aynı şey var galiba
gram altın kestirebilirsin parana göre
evet oda aklıma geldi. internet bankacılığından altın hesabı açmaya çalıştım da yapamadım sanırım.gram altın al hatta bankada altın hesabi açtır her ay altının gramini orda yukseltirsin
hem de güvenli bir yerde durmuş olur
direkt bankaya giderseniz hem bilgi verirler hem de işinizi daha kolay yapmış olursunuz.evet oda aklıma geldi. internet bankacılığından altın hesabı açmaya çalıştım da yapamadım sanırım.
bankada altın hesabı açtırırsan makas aralığına dikkat etmeni öneririmevet oda aklıma geldi. internet bankacılığından altın hesabı açmaya çalıştım da yapamadım sanırım.
24ayar gram altın yada döviz öneririmselam kızlar,
sizden bir konuda fikir almak istiyorum . Şöyle ki 1 yıl boyunca her ay 3 bin tl civarı bir para alacağım. bende birikim yapmak açışından her ay o parayla altın almayı düşünüyorum. 1 yıl sonunda da biriktirdiklerimi bozduracağım.
o yüzden sizce bilezik mi yoksa çeyrek yada ata mı almalıyım ? Bilezikte zarar etme durumu oluyor diye duydum doğru mu ?
yardımcı olursanız sevinirim.