• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl yapmalı da 20 kilo kadar vermeli!?:(

asset

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
180
21
48
3 gündür diyete başladım , umarım sonu gelir...arkadaşlar ben şöyle yapıyorum anlatayım, gerçi yaptığım ne kadar doğru tartışılır- o da ayrı bir muamma-!her sabah saat 7 de yeşil çay eşliğinde küçük parça peynir, bir domates eşliğinde kahvaltı yapıyorum. çğlen 12-1 civarında 1tane kuru incir- 3-4 kuru kayısı, 2-3 ceviz içi ve badem tüketmeye çalışıyorum. suyumu ihmal etmiyorum.gün boyu su içiyorum. akşam bir kase yoğurt ya da ayranlı buğday aşı çorbası yiyorum. canım tatlı çekerse mevsim meyvesi yiyorum- tercihim karpuz-benden bu kadar bakalım netice neyi gösterecek

kimse bişey yazmamış :44:
yanlız sabah 7 den öğlen bire kadar hiçbişey yemiyormusun
öğünlerinde hiç yemek yok nasıl dayanıyorsun
bende başladım bugün ve bu sefer sonu gelsin istiyorum :ssz:

kafaya koyarsam yapıyorum, bir kere daha yapmıştım diyet ve yaklaşık 17 kilo vermiştim, ama sonra sağlık sorunlarım baş gösterdi, nefes alma problemi yaşadım..geceleri boğulur gibi uyanıyordum ve sonunda doktora gittim ve bana ilaç ve hava verdiler. ve doktor gülümseyerek şöyle dedi; verdiğim havanın içeriği kortizon ve üzgünüm, bu iştahını açacak ve eski haline döneceksin dedi..cidden öyle de oldu...yaklaşık 2 sene aradan sonra tekrar vira bismillah...başlıyorum. inş. siz de, ben de ideal kilomuza kavuşuruz

sanki az yiyormuşşsun geldi bana da. sonradan pes edip iyice saldırma yağlı yoğurtlu yemeklere.:56: valla kendimden biliyorum da dukan yapmıştım ki o bile senin menünden kalabalıktı pes ettim verdiğim 2 kiloyu da hooop 3 kilo cinsinden aldım.:14:

Benim de vermem gereken 10 kilo var. Kendime bir süre belirledim yeni yıla kadar vericem o 10 kiloyu diye. Yılbaşı gecesi girmek istediğim kıyafeti de seçtim motive olabilmek için. Ben diyet yapamayan biriyim. Diyet yaparken mutsuz oluyorum çünkü. Bu yüzden kalori cetveli diye bir site var biliyorsundur belki. Oraya üye oldum. Kilonu ulaşmak istediğin kiloyu ve o kiloya ulaşmak istediğin tarihi giriyorsun sana günde kaç kalori tüketmen gerektiğini söylüyor. Ve her gün yediklerini giriyorsun siteye ne kadar kalori aldığını gösteriyor ve ona göre kendini ayarlıyorsun sana belirlediği kaloriyi geçmeden. Yani istediğini yiyorsun sadece kalorisine dikkat etmek şartıyla. Ben daha dün başladım buna ve gayet eğlenceli hem oyun gibi de oluyor. Tavsiye ederim. :34:

Kaş yaparken göz çıkarma, bak daha önce de saglık sorunları yaşamışsın. Bence öğünlerini arttırıp o açıgı sporlar kapatmalısın. :34:

.

Benim de vermem gereken 10 kilo var. Kendime bir süre belirledim yeni yıla kadar vericem o 10 kiloyu diye. Yılbaşı gecesi girmek istediğim kıyafeti de seçtim motive olabilmek için. Ben diyet yapamayan biriyim. Diyet yaparken mutsuz oluyorum çünkü. Bu yüzden kalori cetveli diye bir site var biliyorsundur belki. Oraya üye oldum. Kilonu ulaşmak istediğin kiloyu ve o kiloya ulaşmak istediğin tarihi giriyorsun sana günde kaç kalori tüketmen gerektiğini söylüyor. Ve her gün yediklerini giriyorsun siteye ne kadar kalori aldığını gösteriyor ve ona göre kendini ayarlıyorsun sana belirlediği kaloriyi geçmeden. Yani istediğini yiyorsun sadece kalorisine dikkat etmek şartıyla. Ben daha dün başladım buna ve gayet eğlenceli hem oyun gibi de oluyor. Tavsiye ederim. :34:

canım sitenin adresini verirmisin?? hoşuma gitti çünkü bende diyet yapamayanlardanım :(:( yediğime dikkat ediyoruma ma kısıtlama olunca iştahım açılıyor resmen :( en güzeli dediğin gibi günlük ihtiyacımı ve yediğimi belirlemek tabi birde bunu sporla desteklemek :)

3 gündür diyete başladım , umarım sonu gelir...arkadaşlar ben şöyle yapıyorum anlatayım, gerçi yaptığım ne kadar doğru tartışılır- o da ayrı bir muamma-!her sabah saat 7 de yeşil çay eşliğinde küçük parça peynir, bir domates eşliğinde kahvaltı yapıyorum. çğlen 12-1 civarında 1tane kuru incir- 3-4 kuru kayısı, 2-3 ceviz içi ve badem tüketmeye çalışıyorum. suyumu ihmal etmiyorum.gün boyu su içiyorum. akşam bir kase yoğurt ya da ayranlı buğday aşı çorbası yiyorum. canım tatlı çekerse mevsim meyvesi yiyorum- tercihim karpuz-benden bu kadar bakalım netice neyi gösterecek

canım bana da az yiyormuşsun gibi geldi diğer arkadaşlara katılıyorum yani. öğünlerin bu şekilde ama daha fazla sayıda olsun. aç kalmadan ve metabolizmanı yavaşlatmadan zayıflarsın. çünkü bünye yemek yedikten uzun bir süre sonra yemek yiyip yemeyeceğini kestiremediği için kıtlık moduna geçip depolama yapma durumuna geliyor. buda bu yediklerinin depolanması demek. mesela sabah 7 den sonra birde 10 gibi ye bir şeyler mevsim meyvesi olabilir yada 1 bardak ılık limonlu suda olabilir. ılık limonlu su beyne tokluk sinyalleri gönderiyor.
BÜTÜN ARKADAŞLARA DİYETİSYEN ONAYLI TAVSİYE: kepek ekmeği yerine tam buğray ekmeği yada tam tahıllı ekmek tüketin. daha çok tokluk hissi yaratıp az kaloriyle çok enerji sağlıyor.
:kkk::56:

canım sitenin adresini verirmisin?? hoşuma gitti çünkü bende diyet yapamayanlardanım :(:( yediğime dikkat ediyoruma ma kısıtlama olunca iştahım açılıyor resmen :( en güzeli dediğin gibi günlük ihtiyacımı ve yediğimi belirlemek tabi birde bunu sporla desteklemek :)

Google'da kalori sepeti diye arattığında çıkan ilk site canım. :34:

ben gibi kahvaltı yapmıyorsun.benimde canım öğleye kadar yemek istemiyor.öğlen yiyiyorum,akşamları dikkat ediyorum.
benimde verilecek 20 kilo kadar var.

Back
X