Saç Rengi ve Saç Boyama Nasıl Yapılır?

jbon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2012
11
0
36
Ankara
arkadaşlar bu saç renki hakkında bilgisi olan var mı nasıl yaptırabilirim ne demek lazım kuaföre. sanki önceden boyalıymış sonradan uzayınca bu şekile gelmiş gibi duruyor doğal va çok hoş

bugün gizem karacaya taktım sanırım ama bana bu saç rengini anımsattı küllü kumral üzerine sık şekilde atılmış altın sarısı balyaj.. yalnız kuaföre bu fotoğrafı da götürüp gösterebilirsin o şekilde de yapıyolar her rengin adını falan bilemiyoruz maalesef

bu da benziyor ama gönderdiğim resimdeki ton farklılıkları daha fazla üstler daha koyu altlar sarı.teşekkür ederim fikir için :)

Eklentiler

• $484564_473501726008293_205119917_n.jpg
    19,2 KB · Görüntüleme: 122
    19,2 KB · Görüntüleme: 130
    19,2 KB · Görüntüleme: 123

Bende buna benzer bir başlık açmıştım, ombre hair saç boyaması diye geçiyormuş.

Başlıkta videoda var, kız kendi boyuyor saçını.

Sonuç mükemmel. İstersen buradan bakabilirsin.

Hatta denemeye cesaret edip bizide bilgilendirirsin sevinirim

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...sacini-once-sekilde-boyamayi-deneyen-var.html

Bu yöntemin bir adı vardı hatta geçenlerde arkadaşım kuaförde yaptırmıştı, adını öğrenince size haber veririm

Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim okulu bitirdiğim gibi denemek istiyorum açıkçası kuaförlere pek güven olmadığını herkes söylüyor yüzden nasıl yapabilirim diye aklımdan geçmedi değil...denemekte fayda var.yaptığım zaman direk atacağım fotoğrafları. kendisi yapan kız da çok başarılı olmuş,doğal görüntüyü yakaladığını düşünüyorum.bence komple sarı olmaktan daha güzel bişey... (yakışanları bu lafımın dışında tutuyorum :) )

Peki o rengi elde etmek için hangi boyayı kullanmalıyım bu konu hakkında bilginiz var mı ?

Krepe balyaj yapılmış, örnek verilen fotoğraflarda.
Evlerde elde etmesi eğer uzmanlığınız yoksa neredeyse imkansız olduğunu söyleyebilirim.
bu geçişler ilk boyamayla da oluşmaz, açılma balyaj işlemi, sonra tekrar cila krepe balyaj derken 2 ay gibi bir süre alır.

Bende istiyorum bu renklerde ama çok çabuk sıkılıyorum saç rengimden o yüzden cesaret de edemiyorum pek :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…