- 3 Aralık 2014
- 464
- 106
- 32
-
- Konu Sahibi forestnight
Gene kaybetmiş olacağım bi hayat kolay tanınmıyor birine kolay guvenilmiyor ben nasıl dayanacagimBiraz üzüleceksin sonra geçecek. Bu ayrılıklara niye bu kadar cinayet süsü verip yıpranıyosunuz ki? İşine gücüne devam edeceksin.
Niye hayatınızın bu kadar merkezine koyupda o olmassa olmaz gibi bir durum yaratıyorsunz üstelik üç aylık bişi sizede yazık değilmi bu kadar yıpranıyorsınuz hobi edinizn arkadaşlarınızla vakit geçirinDünden beri benimle ilgilenen herkese ayrıca teşekkürler.yaşım 23 ve ben bu yaşıma kadar 3 günlük iliskime bile günlerce ağladım. 3 ayliga aglamama şaşırmayın. Bana dünden beri herkes ayrıl boşver takma üstüne düşme değer verme diyor. Yalnız ben bunların nasıl yapıldığını bilmiyorum. Ben mesaj atmassam oda atmazsa ne olacak daha çok uzulecegim. Seviyorsa döner diyorsunuz ya donmezse ben buna nasıl katlanacagim? Değer verdim kalbimi açtım nasıl hiçbirşey olmamış gibi davranacagim? Size hak veriyorum ama ben bunları nasıl yapacağım?
Tamda bu aylar benim azap ayim geçen sene bu zamanlar dovsede kovsada ayrilamam dediğim adamdan ayrıldım ve asla geri donmedim he ama kolayda olmadi sizin o 1 haftalık süreniz bende aylarca surdu. Kimseye guvenemdim ve şimdi gene aynısını yapmamı söylüyorsunuz haklısınız ama çok direncsizim ağlamaya bile halim yok caresizimÇok değil bir hafta kendini tutabilirsen, onsuzluğa alışmaya başlayacaksın, eskisi gibi zor gelmeyecek.
İlk bir hafta gerekirse evden çıkma, telefonunu kapat ve annene falan ver, ağla, sızla, bunalımın dibine vur, bunlar atlatmanı kolaylaştıracaktır.
Bir haftadan sonra yine çok kolay olmayacak ama 1 ayı devirdiğinde ondan önceki kadar rahat olacaksın, aklına daha az gelecek.
Bir haftadan sonraki kısımda da sosyalleş, kafa dağıt, kafa dağıtırken de kimseyle ondan konuşma, depreştirir.
Soranlara da bittiğini, umursamadığını söyle, bu da sana güç katacak, gurur yapacağın için geri dönüşün zorlaşacaktır.
Ve 1 ay senden hiç haber alamadığında sana dönme şansı da çok yüksek( erkekler böyledir, kovalamayı severler)
Bu düşünce ile de motivasyonunu arttırabilirsin.
Yeni biri bulmak zor değil şimdi he desem nikah kiyacak adamları biliyorum ama gönül istemedikten sonra o kisiyede haksızlık etmek olmaz ona da yazıkyeni birini buL. ama bu kisi hayatina bir seyLer katan biri oLsun. hayatindan bir seyLer caLmasina, bu sefer musade etme.