nasıl yani??

• Konu Sahibi Konu Sahibi tiii
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2010
117
1
68
Çanakkale
kızlar bugün doktora gittim rutin kontrol için, her ihtimale karşı bi gebelik var mı diye bakalım dedi doktor, kan tahlili sonucunda hamile oldugumu söylediler, pozitif görünüyor dedi hemşire, ardından doktora sordu, o da pozitif demiş, beklemediğim bi durum oldugu için inanamadım, akşama eczaneden gebelik testi yaptım evde, tek çizgi çıktı, teste göre hamile değilim. neye inanmalıyım sizce???

Kan testi nin dogru gösterme orani yüksektir.tekrar bi doktorna danis cnm istersen.

tekrar mı kan testi yaptırmalıyım? neden gebelik testinde çıkmadı. sorular... sorular... sorular...

bhcg hormonu salgılandıktan sonra önce kana geçiyor idrara geçmesi zaman alıyor.
gebelik testleri de çok hassas olmayabilir. bu yüzden adetin 1 hafta-10 gün geçmesini beklemek bile gerekebilir.

içinizin rahat etmesini istiyorsanız,
kan testini tekrarlayın, hormon düzeyinde artış varsa sağlıklı giden bir gebelik var demektir.

sanırım hamileliği beklemiyordunuz................. ama kanda doğru çıkar hata payı yok gibidir neredeyse..... sadece yükselme yoksa değerlerinde kimyasal gebelik yahut dış gebelik olabilir........ bir iki gün sonra tekrar test yapıp değerleri kontrol ettirin ve kadın doğum uzmanına başvurun mutlaka...

Tatlım eczanelerde ki idrar testleri bozuk olabiliyo aynı olayı yaşadım eczaneden test alıp yapıyorum tek çizgi adet günüm gittikçe gidiyo adet olamıyorum en sonunda kanda gebeliğe baktırdım ve hamiş olduğumu öğrendim :)

katılıyorum kan testi doğrudur yine de tekrar yaptırmakta fayda war....

şuan hamilemisin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…