nasıl yani yaa:((

aynen canım bana da acilde usg ile karnımdan baktı dr gebelik yok dedi kese gözükmüyor dedi
üzülme canım ya inşllh diğer ay hamile kalırsın....bırakma kendini...hayırlısı böyleymiş ki böyle oldu bizler için

saol bozom insallah allah kucagımızı boş bırakmasın gelecek ay hamile oluruz insallah allah tüm isteyenlere versin bizi mahrum etmesin o kokudan o sesden o yumusaklıktan o duygudan aminnn:Saruboceq:

canım hiç üzme kendini ben de idrar testi yapmıştım hamile çıktım daha günüm 1gün geçmişti sonra kan testi yaptırmaya gittim dr idrarda çıktıysa gerek yok dedi tamam hadi ben artık hamileyim diye sevinirken 10gün geçti aradan ve aynen ben de adet oldum hemen gittik dr a ultrasonda baktı oluşamamış dedi bazen böyle olur dedi idrarda pozitif çıkıp sperm pas geçer dedi yani bu yumurtanın çok sağlıklı olmamasından kaynaklanıyo sperm kendisine 4 4lük bir yumurta istiyo onu bulamazsa da vücud sağlıksız olan şeyi dışarı atıyo ama hiç üzülme sakın çünkü bu hamile kalmayı kolaylaştıran bir durum ben bir sonraki ay hamile kaldım şuan 13 haftalık hamileyim ve sağlıklı bir şekilde sürüyo inş sende bir an önce kalırsın ama stres yapma rahat ol bak demekki hastalığınız da geçmeye başlamış Allahım öncelikle şifa versin sonra da en kısa zamanda bebeğinize kavuştursun inş sizi de

Canim aynisi bu ay bendede oldu maalesef mafoldumben
iki test yapmistim ikiside positivdi. sonra cok kötü sancilar ile adet oldm. hamile oldugumdanda okadar emindimki ama hayirlisi canim, kan testti negativ cikti. doktorumda cok sasirdi. üzme canini calismalara devam :hulya:

X