nasıl yani yaa:((

B

benimo

Ziyaretçi
mafoldumbenkızar ben ekimin 2 sinde adet olmustum 3 kasımda 4 5 ve 6 kasımda gebeliktessti yaptım her sabah cif cizgi cıktı ama doktora gitmeden kan testi yatırmadan içim ahat değildi yani birisinden duymadıgım için hamile olduguma inanmıyodum bu pazartesi randövüm vardı ve bugün şiddetli adet sancısı geldi eşime dedim cıkarı yok bu sancıdan sonra illa adet olurum dedim ama daha havasındaydım yani sancım dahada cok oldu artık bacaklarım belimde agrıdadu her ay adet sancım gibi ama hamileydim dedim kendime sonra kan gördüm nasıl oldum bilemessiniz doktoran hamilesin kelimesini duyamadan :KK43:( oysaki 4 tane testim pozitif cıkmıstı bu beim kaderimmi arkadaslar mafoldumben

mafoldumbenkızar ben ekimin 2 sinde adet olmustum 3 kasımda 4 5 ve 6 kasımda gebeliktessti yaptım her sabah cif cizgi cıktı ama doktora gitmeden kan testi yatırmadan içim ahat değildi yani birisinden duymadıgım için hamile olduguma inanmıyodum bu pazartesi randövüm vardı ve bugün şiddetli adet sancısı geldi eşime dedim cıkarı yok bu sancıdan sonra illa adet olurum dedim ama daha havasındaydım yani sancım dahada cok oldu artık bacaklarım belimde agrıdadu her ay adet sancım gibi ama hamileydim dedim kendime sonra kan gördüm nasıl oldum bilemessiniz doktoran hamilesin kelimesini duyamadan :KK43:( oysaki 4 tane testim pozitif cıkmıstı bu beim kaderimmi arkadaslar mafoldumben

canım üzme kendını hayrılısı olsun tam kanmıydı adetın yoksa kahve rengı falan mı

canım üzme kendini belkide üstüne görüyosundur iyice öğrenmen gerek moralinide bozma rabbim hayırlısıyla verir inşallah bebişini

canım bence sen yinede kan testni bir yaptır derim
başka bişide olabilir
ihmal etme geçmiş olsun

canım heyşeyde bir hayır vardır idrar testleri yanlış çıkabiliyor ya da, sağlıksız bir gebelik oluşmuşsa düşük yapıyor olabilirsin bence yine dr a mutlaka git çok geçmiş olsun bende 3 yıldır uğraşıyorum hamile kalamadım üstelik sebepsiz infertilite, inşallah en kısa zamanda bebiğimize kavuşuruz

saolun arkadaslar inanın cok alısmıstım eşim kafasını dyvara duvara vuruyo cok kötüyüz ama adet oldum ham,lelikte bukadar adet sancısı olup normal adet olunurmukimafoldumbenadet oldum işte kıpkırmızı mafoldumben

katılıyorum.. benim de bildiğim şu ki ne olursa olsun herşeyde bir hayır vardır.bunun bilincinde olursan Allah sana sabır ihsan eder canım. bu durumda olan bi tek sen değilsin. bu çocuk olayı sabretmeyi gerektiriyo.inş kısa zamanda bebişin göbüşünde olur..siz çalışmalara devam edin :) ve sabredin

saol canım benim anlamadıgım nasıl 4 taneside potitif olur mafoldumben

cnm kan testi yaptır şöleki hamileyken adet kanamaları devam edenlerde olabiliomuş doktora gitmelisin bnce hemen

evet bencede adet oldum deyip evde oturma canım..hamileyken adeti devam edenler olabiliyor..benim kayınvalidem kızında 4 ay adet görmüş..gerçi doktorlar ona adet demiyor.bilimsel bi açıklaması var da ben yapamıyom tam bilmedigim için...yani normal adet kanaması şeklinde seyrettigi için halk arasında üstüne görme deniyo canım...hemen doktora git..bide şöyle düşün herşey olabilir..hamilesin ve risk altındasın bu da olabilir o yüzden doktor kontrolünde olman şart.en azından yardımcı ilaç verir dinlenirsin falan.hayırlısı olsun inşallah.

canım sanırım kimyasal gebelik denen şeyden geçiriyorsun ... üzülme....

doktora gitmelisin ihmale gelmez böyle şeyler 4 tane testte yanlış degil ya...

kızlar dün gittim doktora bthc 9.9 cıktı doktor cok yeni bi hamilelik dedi kese görmedi düşük yapabilirsin dedi iğne verdu hemen bide hap verdi ama ümüdini kes se dedi paartesi gell deger yükseliyosa devam ediyodur gebelik dedimafoldumbengitti 3 yıl beklediğim melegimmafoldumben

Neden başka bir dr gitmiyorsun testi tekrarlat

ay yaw canını sıkma...
bendeoğluma hamıleyken aynısı oldu...gcelerı karnımın agrısından uyanıyordum...ve adet olucam ya oysakı bebek ıstıyrodum dıyerek uzuluyordum..agrılar 1 er gun arayla 3 4 kez tekrarladı..tam adet oldum olcam derkjen kan testı yaptım hamıleymısım...adet agrısı oluyor bazı gebelıklerde...uzulme....sonra geçıyor agrılar...

saolun arkadaslar
öylede adilemir ben adet oluyorummafoldumbenyani düşük yapıyorummafoldumben

arkadaşım üzülme en azından kimyasalda olsa hamile olabildin.. inşallah yakın zamannda hayırlısı işe tekrar hamile kalırsın

canım benimde yaptığım testte silik çıkmıştı
kaç gün geciktin?
belki sen de kimaysal gebelik yaşadın...

kızlar dün gittim doktora bthc 9.9 cıktı doktor cok yeni bi hamilelik dedi kese görmedi düşük yapabilirsin dedi iğne verdu hemen bide hap verdi ama ümüdini kes se dedi paartesi gell deger yükseliyosa devam ediyodur gebelik dedimafoldumbengitti 3 yıl beklediğim melegimmafoldumben

bak benim ilk değerim 67.4 dü 2 gün sonra 134 oldu
1 hafta sonra aniden kanamam başladı aynı adet gibi değerim o gün 52 ye düşmüştü
eğer kimyasal gebelik yaşadıysan üzülme diycem zor biliyorum aynı şeyleri bende yaşadım insan kendisini cayip kaptırıyor...
en azından hamile kalabiliyoruz bide bu yönden düşün...hem bak kimyasal gebelik sonrası hemen hamile kalınabiliyormuş üzülme...sağlıksızmış ki vücudun attı...

bozom canım cok saol benim adetim 9 gün gecmişti 4 tane gebelik testim cif cizgidi dün aniden sancı ve sonrası kan geldi yani yerimden kıpırdayamayacak kadar cok sancı geldi yattım aksam acile gittim hamilesin kan degerlerinde dedi kese yok dedi tutunamıyo demekkidedi ya yeni baslayan bi gebeliktir yada degerin düşmüştür kanamadan sonra dedi gec gelmişsin cünkü dedi her ihtimale karsı bi iğne vurdu düşük önleyici ve hap verdi ama bende umut yok yani gitti mafoldumbenacımı anlatamam yarın doktora gidicem yine eşimle bende trasemi diye bi hastalıkvar tasıyıcıyız kanımız bir bebeginki kadarmıs öyle bi hastalık zehirimizi sadece bebege verebiliyoruz mafoldumben hele bi doktora gidim hayırlısı olsun herseyin mafoldumben

X