- 20 Mart 2024
- 1.241
- 1.094
-
- Konu Sahibi colcicegi_1
Engelle heryerde. Rahatsız ederse tekrar savcılığa git şikayet et. Anana babana söyle. canını kurtarBir flörtüm vardı bir ay kadar her şeyden konuştuk ettik hoşlanıyorduk da. Fakat ben tanımaya basladıkca sogudum hareketleri itici ve ergence gelmeye basladı. Fakat cocuk bana yapıstı bir sey desem depresyona giriyor (zaten hayatında yolunda gitmeyen seyler de var) kendine ilerde zarar vereceginden falan bahsediyor. Kimsenin vebalinide almak istemiyorum cok depresyona girip duruyor benimde enerjimi düşürüyor nasıl kurtulabilirim kırmadan üzmeden
Yok bana karsı kaba değil ama cok ergen ve kendine bise yapmasını istemiyorumEngelle heryerde. Rahatsız ederse tekrar savcılığa git şikayet et. Anana babana söyle. canını kurtar
Seni manipüle etmeye çalışıyor aklınca. Ya güzelce konuşacaksın anlarsa tabii ya da direk engelleyeceksin. Depresyonda ise profesyonel destek alsın senin yapabilecegin bir şey yok. Seni bu şekilde yanında tutmak istiyor ama buna izin verme.Bir flörtüm vardı bir ay kadar her şeyden konuştuk ettik hoşlanıyorduk da. Fakat ben tanımaya basladıkca sogudum hareketleri itici ve ergence gelmeye basladı. Fakat cocuk bana yapıstı bir sey desem depresyona giriyor (zaten hayatında yolunda gitmeyen seyler de var) kendine ilerde zarar vereceginden falan bahsediyor. Kimsenin vebalinide almak istemiyorum cok depresyona girip duruyor benimde enerjimi düşürüyor nasıl kurtulabilirim kırmadan üzmeden
Nereye girerse girsin baş engeli. Ulaşmaya çalışırsada savcılığa gideceğini belirt. Kendine zarar verir diyon koca adam bekçisi değilsin ya. Kolay mı öyle kendine zarar vermek. Ayrıca verirsede senlik bir durum yok vicdan yapma.Bir flörtüm vardı bir ay kadar her şeyden konuştuk ettik hoşlanıyorduk da. Fakat ben tanımaya basladıkca sogudum hareketleri itici ve ergence gelmeye basladı. Fakat cocuk bana yapıstı bir sey desem depresyona giriyor (zaten hayatında yolunda gitmeyen seyler de var) kendine ilerde zarar vereceginden falan bahsediyor. Kimsenin vebalinide almak istemiyorum cok depresyona girip duruyor benimde enerjimi düşürüyor nasıl kurtulabilirim kırmadan üzmeden
Valla kendine yapmaz. Bu kafadaki sana yapar. Engelle geç. Sen de normal değilsin . Kaç kişi uyardı hala aynı şeyleri söylüyorsunYok bana karsı kaba değil ama cok ergen ve kendine bise yapmasını istemiyorum
Psikolog değilsin, depresyona girdiği gibi çıkmayı da öğrensin. Yoluna bak.Bir flörtüm vardı bir ay kadar her şeyden konuştuk ettik hoşlanıyorduk da. Fakat ben tanımaya basladıkca sogudum hareketleri itici ve ergence gelmeye basladı. Fakat cocuk bana yapıstı bir sey desem depresyona giriyor (zaten hayatında yolunda gitmeyen seyler de var) kendine ilerde zarar vereceginden falan bahsediyor. Kimsenin vebalinide almak istemiyorum cok depresyona girip duruyor benimde enerjimi düşürüyor nasıl kurtulabilirim kırmadan üzmeden
Kaç yasında acaba? Siz ailesi misiniz? girerse girsin depresyona. İşte bu tarz insanları tolere ederek hayatınıza alınca maalesef kötü sonuclar oluyor. Ayrıca kendime zarar vericem diyen biri vermez merak etmeyin. Vebal de almazsınız sanki 3 cocukla ortada bıraktınız adamıBir flörtüm vardı bir ay kadar her şeyden konuştuk ettik hoşlanıyorduk da. Fakat ben tanımaya basladıkca sogudum hareketleri itici ve ergence gelmeye basladı. Fakat cocuk bana yapıstı bir sey desem depresyona giriyor (zaten hayatında yolunda gitmeyen seyler de var) kendine ilerde zarar vereceginden falan bahsediyor. Kimsenin vebalinide almak istemiyorum cok depresyona girip duruyor benimde enerjimi düşürüyor nasıl kurtulabilirim kırmadan üzmeden
Ama merak etme bir b*k yapmaz kendine. Hee aynen çok depresyondadır kesin. Sanane zaten anası mısın babası mısın? Allahın sorunlusuBir flörtüm vardı bir ay kadar her şeyden konuştuk ettik hoşlanıyorduk da. Fakat ben tanımaya basladıkca sogudum hareketleri itici ve ergence gelmeye basladı. Fakat cocuk bana yapıstı bir sey desem depresyona giriyor (zaten hayatında yolunda gitmeyen seyler de var) kendine ilerde zarar vereceginden falan bahsediyor. Kimsenin vebalinide almak istemiyorum cok depresyona girip duruyor benimde enerjimi düşürüyor nasıl kurtulabilirim kırmadan üzmeden
Aynı cevabı yazıp duruyorsun. İşime eğitimime odaklanacağım de engelle merak etme bişey olmaz. İntihara meyilliyse gitsin tedavi olsun zaten.Yok bana karsı kaba değil ama cok ergen ve kendine bise yapmasını istemiyorum
Engelle gitsin ne uğraşıyorsun muhattap olmaBir flörtüm vardı bir ay kadar her şeyden konuştuk ettik hoşlanıyorduk da. Fakat ben tanımaya basladıkca sogudum hareketleri itici ve ergence gelmeye basladı. Fakat cocuk bana yapıstı bir sey desem depresyona giriyor (zaten hayatında yolunda gitmeyen seyler de var) kendine ilerde zarar vereceginden falan bahsediyor. Kimsenin vebalinide almak istemiyorum cok depresyona girip duruyor benimde enerjimi düşürüyor nasıl kurtulabilirim kırmadan üzmeden
Bi halt olmazYok bana karsı kaba değil ama cok ergen ve kendine bise yapmasını istemiyorum
Ve bu hareketleri yapan biri ile hala berabersiniz. Sallamayınca sorun çözülmüş oldu.Ay yalannn. Ikı aydır erkek arkadasım var aynı depresıflıkteydı bı kere kavga ettık cık camdan atlıcam dedı cocugu tanımıyorum o sıra tabı sok oldum agladım yapma dıye sonraları anladım kı manıpule edıyor bunu kullanıyor zarar vercek olan adam dıllendırmez sımdı ıma etse sallamam mesela sen salladıkca yapacak artık arada küsüp engellıyo hıc öyle imalarda bulunmuyor ben sallamıyorum cunku