Nasıl yakamdan düşürebilirim

Bir flörtüm vardı bir ay kadar her şeyden konuştuk ettik hoşlanıyorduk da. Fakat ben tanımaya basladıkca sogudum hareketleri itici ve ergence gelmeye basladı. Fakat cocuk bana yapıstı bir sey desem depresyona giriyor (zaten hayatında yolunda gitmeyen seyler de var) kendine ilerde zarar vereceginden falan bahsediyor. Kimsenin vebalinide almak istemiyorum cok depresyona girip duruyor benimde enerjimi düşürüyor nasıl kurtulabilirim kırmadan üzmeden
Engelle heryerde. Rahatsız ederse tekrar savcılığa git şikayet et. Anana babana söyle. canını kurtar

Bir flörtüm vardı bir ay kadar her şeyden konuştuk ettik hoşlanıyorduk da. Fakat ben tanımaya basladıkca sogudum hareketleri itici ve ergence gelmeye basladı. Fakat cocuk bana yapıstı bir sey desem depresyona giriyor (zaten hayatında yolunda gitmeyen seyler de var) kendine ilerde zarar vereceginden falan bahsediyor. Kimsenin vebalinide almak istemiyorum cok depresyona girip duruyor benimde enerjimi düşürüyor nasıl kurtulabilirim kırmadan üzmeden
Seni manipüle etmeye çalışıyor aklınca. Ya güzelce konuşacaksın anlarsa tabii ya da direk engelleyeceksin. Depresyonda ise profesyonel destek alsın senin yapabilecegin bir şey yok. Seni bu şekilde yanında tutmak istiyor ama buna izin verme.

Nereye girerse girsin baş engeli. Ulaşmaya çalışırsada savcılığa gideceğini belirt. Kendine zarar verir diyon koca adam bekçisi değilsin ya. Kolay mı öyle kendine zarar vermek. Ayrıca verirsede senlik bir durum yok vicdan yapma.

Kurtulmak istesen kurtulurdun Her yerden engellemek 2 dk ni almaz oda olmadı sosyal medya hesaplarını kapat numaranı değiştir evini biliyorsa adres değiştir..vicdan yapacak bisey yok intihar edeceğim diyen biri intihar etmez ancak vicdana oynar sende ergence düşünüp benim yüzümden kendine zarar verecek dusuncelerinden kurtul..

Psikolog değilsin, depresyona girdiği gibi çıkmayı da öğrensin. Yoluna bak.

Kaç yasında acaba? Siz ailesi misiniz? girerse girsin depresyona. İşte bu tarz insanları tolere ederek hayatınıza alınca maalesef kötü sonuclar oluyor. Ayrıca kendime zarar vericem diyen biri vermez merak etmeyin. Vebal de almazsınız sanki 3 cocukla ortada bıraktınız adamı

Ama merak etme bir b*k yapmaz kendine. Hee aynen çok depresyondadır kesin. Sanane zaten anası mısın babası mısın? Allahın sorunlusu 🙄 rahatsız etmeye devam ederse polise vereceğini söyle engelle geç

Çok tehlikeli hele bir disinizi gosterin ısırır sizi o.İyi msnipilascu hayatında yolunda gitmeyen herşeyi ona buna atandir.Ya eski koca ya eski sevgili ya eski işveren ya annesi babası olmadı hayat suçludur.Kendisi iyi mazlum fedakar emek veren acıların insanıdır.Hayat ve insanlar bunu anlayıp ona iyi davranmalıdır.Yoksa kendine zarar verebilir . Kaçın Hanımefendi yol yakınken ona birşey olmaz başka kurban bulur o.Ben ciddiyim.Hic merak etmeyin iki kötü davranın bakın nasıl bırakır rolü nasıl dış gösterir.Size birşey yapma olasılığı çok fazla edinilen raporlarda görüldüğü üzre bu psikolojideki kişiler karşısındakini kimseye yar etmemek için onu öldürüp intahar edecekken öldürdüğü kişinin ölümünü görüp vazgeçip yaşamaya devam edenler.Siz mezara o hapise.Bir gün çıkarda.Uzaktan teşhis koymuyorum genede korkarim ben böyle insanlardan .Abartmış olduğumu düşünmüyorum karşımdaki olmadan ölürüm kafasındaki insanların sağlıklı olduğuna inanmıyorum Özellikle depresyon konusunda tedavi olmayan kişilerden uzak durun hepsi değil bir kısmı ölürken yanindakinide götürme fikrine takik olabiliyor.Herkes için değil bu değerlendirme kendini bilen ve bununla belli bir tedavi sonucu yasayan bilinçli insanlar hariç.Ozellikke böyle erkeklerle bırakın evlenmeyi sevgili olmak bile iyi değil fikrim bu

Plan yapar ruhunuz duymaz olan size olur bize değil kendiniz bilirsiniz.Derin takıntı yaparsa çok uğraşırsınız .Sevgiden değil o ilgi kontrol etme dürtüsü den bunuda bilin Herşeyin ucunda aşırı yaşayan aşırı hisseden insan tehlikelidir kim ne derse desin .Kendine birşey yapar cümlesinin olduğu hiçbir ilişki normal değil

Engelle gitsin ne uğraşıyorsun muhattap olma

Böyle asalak tiplere acıya acıya kaç kadının katline yardım ediyorsunuz hatta belki kendinizin.
Gidip savcılıktan uzaklaştırma alacaksınız.
Çok basit. Başka yolu yok.
Bu tipleri yola böyle böyle yola getireceğiz.
Kendini öldürmekle tehdit eden sizi de öldürür. Kadının kafasını kesip anasının önüne atan pislikler sonra kendilerini öldürüyor.
Bu tipleri şikayet etmeyen acıyan önünü açan sizlerde suçlusunuz!!!!!!

Ay yalannn. Ikı aydır erkek arkadasım var aynı depresıflıkteydı bı kere kavga ettık cık camdan atlıcam dedı cocugu tanımıyorum o sıra tabı sok oldum agladım yapma dıye sonraları anladım kı manıpule edıyor bunu kullanıyor zarar vercek olan adam dıllendırmez sımdı ıma etse sallamam mesela sen salladıkca yapacak artık arada küsüp engellıyo hıc öyle imalarda bulunmuyor ben sallamıyorum cunku
Ve bu hareketleri yapan biri ile hala berabersiniz. Sallamayınca sorun çözülmüş oldu.

Tıpkı böyle biriyle ayrıldığımda ağlayan sızlayan biriyle iki sene sevgili oldum ben .En son kavgamızda ise seni ortadan keser çöpe atarım demişti .Ve orda bitti o tehditi hala aklımdadır.Kaç zaman geçti hala ondan korkuyorum lütfen kendine bunu yapma en sonunda Allah korusun o cani sana zarar verir kendine böyleleri hiçbir şey yapmaz bu dediklerimi asla unutma çok pişman olursun ölüm korkusuyla yaşadım ben bu dünyanın en ağır yüküdür . Benim psikolojim hala bozuk tehditlerinden dolayı şuan etmese hayatımdan çıksa bile sanki hala tehdit ediliyorum gibi korkuyorum halbuki ne mutluydum yaşama sevincimi elimden aldı

X