Nasıl toparlanacağım

Annesi birini bulmus istemeye gidecekler zaten beni layik gormediler kendilerince. Ben utancimdan onunla bu konuyu konusamadim bildigimi bilmiyor
Aman görmesinler layık boşver,hem görseler ne olacak evlenecek miydin yani o adamla? Yapma gözünü seveyim şaka mı yapıyorsun arkadaşım? Bırak ne halleri varsa görsünler ya.Hepimiz aşık olduk ama sendeki nasıl bir şey böyle anlamadım.Aynı şey başıma gelse duyduğum an film kopardı bende yani,asla affedilecek bir şey değil bu,nasıl soğumuyorsun sen ondan hala?

Aynı şoku yaşıyorm bende

Bunlari bilip suclu gorulmek asagilanmak ayri bir yikim. Ogullarini bana layik gormeyip beni de o... olarak gormeleri eglen zaman gecir at demeleri kaldiramiyorum off=(

Bunlari bilip suclu gorulmek asagilanmak ayri bir yikim. Ogullarini bana layik gormeyip beni de o... olarak gormeleri eglen zaman gecir at demeleri kaldiramiyorum off=(
Ne yanı kim sizi nasıl görürse öyle mi olmuş oluyorsunuz?
Kendi değerinizi başkasının gözünde ölçmek çok yanlış.

[QUOTE="eebuduk, post: 42865934, member: 7Lon]Benden 1 sene once. Dayi kizi ortaligi ayaga kaldirmis ama bu olayi bilmiyor baska sebepler soylemis bizimki ayrilsin onlar diye dayisi da ayirmis. Kiz evlendi cocugu oldu baskasiyla[/QUOTE]
Ya bu kadar detayi kime anlatmis mesajda? İnanmakta zorlanmaya başladim

Ya tamam bırak ne düşünürlerse düşünsünler ne önemi var.Sen bu adamdan kurtulduğuna dua et.Ya evlendikten sonra duysaydın böyle bir şeyi o zaman ne olacaktı? Hala evli kalmayı kaldırabilecek miydin? Şanslıymışsın ki evlenmeden görmüşsün olanı biteni.Bence kendini üzmek yerine git arkadaşlarınla gez,eğlen,ailenle vakit geçir,başka uğraşlar bul kendine.Ne biliyim kitap oku,film izle,bir şey yap yani kafanı dağıt.Karşına elbet biri çıkacaktır Allah büyük,düzgün biriylede sevgili ol evlen git.Şaşırdın mı sen bu adam için üzülüyorsun hala.

Bırak evlensin, sen yanacağına o kız yansın, sana ne.
Bu işin oluru yok adam gay desem değil, normal desem hiç değil. Sence böyle bir adamla evlenen heteroseksüel bir kadın mutlu olabilir mi? Sen de evlensen sen de yapamazsın, adam bir erkekle yatabiliyor ya! Anlamadın mı? daha açık yazamıyorum artık. Unutacaksın başka çaresi yok!
Ben olsam bu olayı duyduktan sonra konuşmazdım bile, direkt ilişkimi keserdim. Soğurdum hemen yani, şimdi senin nasıl için alacak da bu adamla tekrar arayı bulacaksın? Şu durumda Birlemiş Millet heyeti gelse yine arayı bulamaz da o sebepten.
Edit: Bu arada layık bulup bulmama meselesine girersek onlar zararlı çıkar. Oğullarına temiz, memleketten kız bakıyorlar da oğlanın geçmişi o kız kadar temiz mi bakalım? Oğulları akrabanın nişanlısı ile yatmış, nişanlı dediysek erkekle yani, bu ayrıntıyı hesaba katarsak layık bulup bulmama meselesi çok başka yerlere döner. Sen de de bakalım oğlunuz bana layık mı?

[QUOTE="eebuduk, post: 42865934, member: 7Lon]Benden 1 sene once. Dayi kizi ortaligi ayaga kaldirmis ama bu olayi bilmiyor baska sebepler soylemis bizimki ayrilsin onlar diye dayisi da ayirmis. Kiz evlendi cocugu oldu baskasiyla
Ya bu kadar detayi kime anlatmis mesajda? İnanmakta zorlanmaya başladim[/QUOTE]
Ben arkadasini dayi kizini iliskilerini biliyordum ama sebebin bu oldugunu bilmiyordum msjda gorunce taslar yerine oturdu. Erkek arkadasim bana o cocugu cok kotu biriydi o yuzden ayirdim onlari diye anlatmisti dayi kizina da cirkef derdi. Kiz ne dram yasamis

Valla anlamadim ki...Kaç yillik mesajlari saklamiş da okudunuz? Sifreyi size ne zaman söyledi?Ayrilmak üzereyken niye söylemsin, beraberken öğrendiysen niye sustun? Herjeske faceden konuşan adam arşivde mesaj kaldiğini bilmez mi?
Hiçbise anlamadim

Bence facebook tan yakaladığın yazışmalar doğru yani ailesiyle senin hakkında konuşmuş olduğu şeyler.
sen öğrenince vicdan yaptı sana böyle bir hikaye yazdı. hikaye tamamen onun istediği gibi değiştirilmiş. yani bence o çocukla bu sevgiliydi öğrenilince herkese böyle bir yalan söyledi. sonra çocuk intihar etti.
sana geri gelse bile böyle bir insanı asla kabul etme. zamanla acın dinecek emin ol. Allah yardımcın olsun çok geçmiş olsun

5 sene onceki msjlari bile duruyor hicbir sey silmemis ben sifreyi biliyordum yanimda girerken gormustum ama bu olaylara kadar girip bakma ihtiyaci duymadim cunku suphe duymadim

Bir kere birlikte olmuslar oyle yaziyor o da nasil oldu tam olarak bilemiyorum. Annesine benimle yasadiklarini anlatinca gururlanmis aslan oglum demis abisi de oyle

Bir kere birlikte olmuslar oyle yaziyor o da nasil oldu tam olarak bilemiyorum. Annesine benimle yasadiklarini anlatinca gururlanmis aslan oglum demis abisi de oyle
Bi insan ailesine nasıl kuzenimin nişanlısıyla ben beraber oldum der ?
Bi de bunu dien erkek ??
Ailede biliyor demekki çocuklarının eğilimini tabiki sevinirler bizim oğlanın hayatında bi kadın oldu die?
Bi de herşey yaşandı ama birlikte olmadık demiştiniz sanrm erkek arkadasnz gay ve bunu son öğrenen sizsiniz.

Ailesi ne kadarini ne sekilde biliyor bilmiyorum arkadasi buna her seyi unutalim ben dayinin kiziyla evlenecegim akraba olacagiz demis bu da asla demis cocuk da bunun uzerine ben intihar ediyorum herkes her seyi ogrenecek deyince bu da senin soylemene gerek yok ben aileme anlattim yazmis. Ama ne sekikde anlatti bilmem. O birlikte olmayi cok istedi hatta nasilsa evlenecegiz sen benim degil misin diye cok israr etti ama ben kabul etmedim

yaşadığın onu sevmek değil, ben bu adama nasıl 2 senemi verdim pişmanlığı. derhal psikologa gidip destek alın. bi erkekle beraber olmuş sevgiliniz dahası yok yani bilemiyorum .

gerçekten iğrençler. Allaha havale et uzak dur kesinlikle

yaşadığın onu sevmek değil, ben bu adama nasıl 2 senemi verdim pişmanlığı. derhal psikologa gidip destek alın. bi erkekle beraber olmuş sevgiliniz dahası yok yani bilemiyorum .
Sanirim çunku cok emek verdim her gun yemegini yaptim bulasigini yikadim camasirlarini elimde yikadigimi bilirim iki iste calisiyordum birini biraktim vsvs hazmedemiyorum

Dinle dinlen kaç 2 sene nedirki,
Bir ömür kaybetmeyin

Sanirim çunku cok emek verdim her gun yemegini yaptim bulasigini yikadim camasirlarini elimde yikadigimi bilirim iki iste calisiyordum birini biraktim vsvs hazmedemiyorum
çok zor evet ama 2 seneyle kurtulduğuna dua et. bu adamla evlensen neler yaşayabileceğini falan düşün.

hiç gittin mi psikologa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…