Bebek Beslenmesi nasıl sütten keserim

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Benim de kızım 3 yaşından sonra bıraktı sadece yatarken veriyodum memesiz uyumayacağını düşünüyordum ama umduğum kadar zor olmadı. Kademeli olarak kestim gün içinde meme diye geldiğinde yiyecek önerileri sundum. Akşam da biberonda süt vermeye başladım. Memelerde süt bitmiş dedim bikaç gün ağladı biberondan süt verdim masal anlattım öyle uyudu.

Biz yoğurt, bebek bisküvisi, bazı mevsim sebzeleri ile 5 - 6.aydan itibaren ek gıdaya geçiş yaptık. Mutlaka 3 gün kuralı uyguladık. Yedirip bekledik, hem alerjisini öğrenmek için hem de sindiriminde sıkıntı olmasın diye. Şimdiye kadar hero baby organik bebek bisküvilerini en çok sevdi, sindirim açısından da sıkıntı yaratmadı. Onla süt pekmez, meyve püresi gidiyoruz. Gece yatmadan önce verince tok tutuyor. Gündüz de bazen kabak, patates, havuç gibi sebzeleri buharda haşlıyorum. Öyle öneriliyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…