Bebek Beslenmesi Nasıl sütten keseceğim?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

artesk85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2010
357
2
46
Diğer
Arkadaşlar kızım tam 18 aylık memeyi bırakın dedi doktor nasıl bir yol izlemelıyım sızce o ketçap sür dedi acılı ama ben kıyamıyorum ya

bide bıraktı diyelim gece biberonla süt içer mi

deneyımlıler ne yapmalıyım

Daha önce biberon deneyimi olduysa içer.Bazı bebekler biberonu reddediyolar çünkü.Sütün bolsa sütü kesmek için ilaç var onu isteyebilirsin doktorundan.Süt azalınca belki emmek istemez.Gerçi 18 aylık artık o sütün bolluğundan çok emzik gibi alışkanlık yapmıştır meme onda.Benim oğlum da 13 aylık.Biberonu bırakalım diyorum çünkü bardaktan içiyo.Bu sefer de gece uyandığında sütü nasıl içiricem diyorum.Biberon gayet kolay o da seviyo.Bence önce biberonu dene normal süt koy ver bakalım napıcak.

canım ben ılk cocugumu 1 yasındayken kesmıstım once bıberonu almadı 1 gun ac kalınca baktıkı yapcak bısı yok zafer yıne benım oldu nıhayetınde cok zorlanır dıyosan aventın kullanıyorum ben ıkıncı cocugumda genıs agızlı bıberon almanı tavsıye ederım anne gogsu gıbı allah yardımcın olsun alısır inşallah

teşekkürler:)) biberonda süte şeker su eklior musunuz

Aslaaaaa şeker eklenmez.Bebeğe şeker vermenin hiçbir manası yok çünkü hiiiççççç faydası yok tam tersi müthiş zararlı.Şeker hastalığı,obezite,diş çürükleri...ilk aklıma gelenler.Sütüne hiçbirşey eklemene gerek yok.Biberonda bence de 1-2 gün zorlanır sonra alışır.İnşallah kolay bir geçiş dönemi olur senin için.

bende benim formülü söyleyeyim; saçımın ucundan kesip bantla yapıştırdım. istedikçe durumu gördüğünde vazgeçti. 3 gün geceleri 1 kereye mahsus uykuda iken emzirdim. hem şişkinlik ve sancı olmuyor. ilk 2 gün zor keyifsiz oluyorlar.
biberona da alışır merak etme. şimdiden kolay gelsin.

teşekkür ederim deniycem
bende cuma günü kesecektm şansa yemek yeemeye başladı dakka başı meme isteyen kızım şimdi uzun zaman istemedi biraz erteliyeyim diorum bakalım.. Yazarım ilerde nasıl hangi yolu denediğimi:)) daha doğrusu hangi yolla ikna oldugunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…